Női NBI Röplabda

Vereség a bajnoki döntőben

Női röplabdacsapatunk az NBI-es rájátszás záró tornáján, Gárdonyban szombaton lépett utoljára pályára. A hölgyek egy igazi bajnoki döntő keretein belül mérhették össze tudásukat a rangadóra frissebben érkező Gödöllői RC ellen.

A meccset a lányaink kezdték jobban, ám a második játszmára rendezte a sorait a Gödöllő – amely a két csapat eddigi négy mérkőzéséből hármat nyert (mind a négy találkozón 5 szettig jutottak a felek) – és egyenlített, a harmadik szettet pedig simán nyerték.

A negyedik játékrészben sokáig fej fej mellett haladtak a csapatok. Eleinte lányaink vezettek, de a hajrára elfáradtak (nem csoda, hiszen egy nappal korábban 5 szettes meccset vívtak) és ezt kíméletlenül kihasználták a gödöllőiek, akik 3:1-es sikerükkel kiharcolták az Extraliga indulás jogát.

Női NB I döntő, 3. torna. 2. mérkőzés:
Gödöllői RC – TFSE 3:1 (–19, 20, 12, 21)
Gárdony. V: Ujházi, Szél.

GÖDÖLLŐ: Kovács E. 6, Tóth-Bagi 2, Kökény P. 20, Ince 13, Misonova 14, Ratkai 14. Cserék: Maurer, Faragó (liberók), Hajós, Sorompó, Bajnóczi. Vezetőedző: Szalay Attila.
TFSE: Kriegel 7, Radomszki 11, Czakó 3, Halla G. 20, Villányi 3, Budaházy 7. Csere: Boller (liberó), Benedek, Kökény N. 1, Poór. Vezetőedző: Csépke Gábor.
Edzői értékelés
Szalay Attila:
 – Köszönöm a lányoknak, az egész stábnak és a szurkolóknak ezt a sikert! Ennél nagyobb ajándékot nem is kaphattunk volna feleségemmel a házassági évfordulónkon a megismerkedésünk helyszínén. Gratulálok a TFSE csapatának is! Egész évben kiélezett, drámai küzdelmeket játszottunk egymással.
Csépke Gábor:
 – Gratulálok a Gödöllőnek! GRATULÁLOK A CSAPATOMNAK! Hihetetlen szezon van mögöttünk. Kisebb hullámvölgyekkel, de szépen játszottunk ma.

Kifejezetten hosszú és nehéz szezont tudhatnak maguk mögött lányaink, ahol minden egyes pontnak, sikernek dupla értéke van, ami biztos, hogy az NBI-es ezüst megérdemelten ragyog a nyakakban!

A szezont átfogó összefoglaló hamarosan érkezik.

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!