Kézilabda Női NBII

Végig vezetve nyertünk!

NBII-es női kéziseink is remekül indították az idényt! Első ellenfelük Budaörs volt, akit korábban 33:23-ra tudtunk legyőzni hazai környeztben és ezúttal sem maradt el a diadal, de most jobban meg kellett küzdeni érte. Annak ellenére, hogy már a harmadik perc elején 2 gólos lőnyre tettünk szert, sem bírtunk jobban leszakadni a hazaiaktól.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Folyamatosan visszazárkózott ránk ellenfelünk, köszönhetően sajátos taktikájának. Hiába a jól kidolgozott stratégia, a budaörsiek majdnem mindig a legjobb pillanatban akasztották meg a támadásainkat. Ennek ellenére, két gólos előny birtokában vonulhattunk pihenőre. A második játékrészben már jobban érvényesítettük az akaratunkat, volt olyan szakasza a találkozónka, ahol 5-6 góllal is vezettünk.

Forrás: MKSZ

Az 55. percben még 20:26 szerepelt az eredményjelzőn, azonban a hajrához közeledve egyre több sikeres akciót vezetett a hazai gárda. Herbert Krisztián tanitványai azonban nem hiába állnak dobogós helyen. A gólokra, gólokkal válaszolva, végig vezetve, kiegyensúlyozott játékkal verték ellenfelüket. Játékosaink közül többen is eredményesek tudtak lenni, ezúttal Szőke Evelin jegyezte a legtöbb találatot. Ezzel már nyolcadik győzelmüket szerezték a lányok, mellyel továbbra is szorosan az Érd nyomában vannak 1 pontra lemaradva a 2. helytől.

Forrás: MKSZ

Moyra-Budaörs Handball U22 – TFSE 25:28 (12:14)

A lányok követekező mérkőzésére hazai környezetben kerül sor az FTC ellen szombaton.

Gratulálunk a győzelemhez, csak így tovább!