Férfi NBII Futsal

Véget ért az alapszakasz!

Férfi futsalosaink már három mérkőzéssel az alapszakasz vége előtt bebiztosították az elsőségüket, így valamelyest felszabadultabban játszhattak a hátralevő találkozókon. Ebből kétszer a közvetlen rivális Haladás VSE II.-vel találkoztunk, ahol sajnos mind a két alkalommal vereséget szenvedtünk, de egyszer sem bizonyultunk másodrangú félnek a szombathelyi csapattal szemben.

Az utolsó fordulóban hazai környezetben fogadtuk a Nagykanizsa együttesét, akik a 10. helyről várták a találkozót, de már a bemelegítésnél lehetett látni, hogy ők nem pusztán a tisztes helytállás miatt érkeztek.

Rögtön a találkozó elején több veszélyes helyzetet kialakítottak a vendégek, igencsak próbára téve hálóőrünket, Papp Endrét. A 6. percben viszont már ő is tehetetlen volt, ugyanis a Nagykanizsaiak megszerezték a vezetést. (0-1).

Nem igazán találtuk a formánkat és több nagyobb hibát is elkövettünk, mégis sikerült annyira feljavítani a játékunkat, hogy ki tudjunk egyenlíteni. Az egalizáló találatot Szalmás Zoli szerezte (1-1). Az egyenlítő gól mégsem hozta meg azt az átütő hatást, amit reméltünk, így Csernai Gábor vezetőedző szükségesnek látta kikérni az időt, azonban az ott elhangzottak csak egy darabig érvényesültek és egy nagy hibát követően ismét a vendégeknél volt a vezetés (1-2).

A félidő tolsó percében összeügyetlenkedtünk egy gólt a kanizsaiaknak, így (1-3) arányban vonultunk a szünetre.

A második játékrészt egy másik fokozaton kezdték a fiúk és egy szélről belőtt labdát Szentjóby Krisztián fejelt közvetlen közelről a kapuba (2-3). A jó kezdés érthetően felbátorított minket, viszont továbbra is sok volt a pontatlanság, amit a vendég alakulat két gyors góllal könyörtelenül ki is használt (2-5).

A következő 10 percet viszont egyértelműen mi uraltuk és Dudás Dani, Szalmás Zoli, illetve Kulik Renátó góljaival sikerült a háromgólos hátrányunkat ledolgozni, így az utolsó 5 perc egy igazi nyíltsisakos párharcot ígért.

A mérkőzés véghajrájában küzdöttek és próbálkoztak a srácok, az utolsó három percet vészkapussal nyomták végig. A „fegyver” ezúttal visszafele sült el, mivel ezt követően további három gólt szerzett a Nagykanizsa, így végül az övéké lett a győzelem.

Végeredmény: TFSE-SZERTARSPORT.HU – NAGYKANIZSAI FUTSAL CLUB (5-8)

Ezzel pedig lezárult az alapszakasz és bizakodva várjuk a rájátszást. A cél pedig továbbra is az NB1!!

Hajrá fiúk!!

Hajrá TFSE!!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!