Férfi NBII Kosárlabda Női ANB I Zöld

Vasárnapi kosárdömping

3 felnőtt kosárlabdacsapatunk is pályára lépett a tegnapi nap során. Aki követte az eredményeket, sűrűn kapkodhatta a fejét, mivel 1 órán belül kezdődött mind a három mérkőzés.


A női amatőr kosárlabda-bajnokság zöld csoportjának élmezőnyéhez tartozó TFSE-MTK U23 idegenben lépett pályára a 9. helyen álló Törekvés SE csapata ellen. Lányaink sikerének kulcsa a küzdésben volt, jobban akarták a győzelmet, mint a hazaiak. Kováts Gabriella tanítványai alázatos játékkal alakították ki a végeredményt, ezzel még inkább bebiztosították helyüket az élmezőnyben!

Hazai pályán lépett parkettre a tabella második helyén álló MTK-TFSE a női amatőr kosárlabda-bajnokság piros csoportjában; az ellenfél a tizenkettedik pozícióban tanyázó UNI-Győr SZESE volt. Nem borult a papírforma, a kék-fehérek nyertek 65–43-ra.

Férfi kosárcsapatunk igazi rangadót vívott a szintén élmezőnyben lévő MAFC-MARTOS csapatával. A találkozó elején látványos, pörgős játék mellett egál volt az eredmény. A második félidőben viszont a hazaiak jobb dobószázalékot felmutatva győzték le fiainkat. Jó csapat ellen nem szégyen a vereség, de a TFSE-s srácok ezt nem hagyják annyiban. Készülnek a revansra hazai pályán!

Gratulálunk az eredményekhez lányok, fiúk!