Férfi NBII Kézilabda

Valószínűségszámításokkal nem lehetséges a csoda

Október 24-én, múlt szombaton a TFSE férfi kézilabda csapata hazai környezetben látta vendégül a még veretlen Csömör alakulatát.

Györfi János mesteredző értékelt:

„Elégedetlen vagyok, főleg a múlt hét játéka után, amikor 29 alkalommal sikerült betalálni. Az első 30 percben nyolcszor rezgett a csömöriek hálója, ami borzasztóan kevés, gyakorlatilag már a szünet előtt egyértelművé vált a győztes kiléte.”

„Játékosaim nem tudtak megfelelően felpörögni, sokan nem tudtak 100 százalékot nyújtani. Nem az a kérdés, hogy a Csömör sokkal jobb csapat, mert rutinos, magasabb osztályokat megjárt játékosai vannak jó vezetéssel, hanem az, hogy meg lehet-e tízből egyszer bontani egy ilyen egységet?”

Lehetett volna esélyünk, de alapvetően más hozzáállással. A sportban nem megengedhető az ilyen bizonytalanság, vagy számolgatás, de ebből is tanulni kell, hogy legközelebb ne essünk ugyan ebbe a gödörbe.”

„A harci mentalitást még tanulni kell, és persze alapként a folyamatos kezdeményező offenzív szellemiséget. Védekezési hibát lehet véteni, de ugyanabból a típusból még egy ugyanolyat kapni, komoly figyelmetlenség, koncentráció hiány, és ez nem megbocsátható hiba. Az első félidőt sajnos a számolgatással töltöttük, ez nagy hiba volt, ezt követően a második játékrészben nyújtott teljesítmény kevés volt a fordításhoz. Legközelebb ilyen jellegű fegyelmezetlenséget nem engedhetünk meg magunknak.”

„A rutinosabb, esélyesebb, nyugodtabb, higgadtabb, eddig veretlen csapat nyerte a mérkőzést. A mérkőzésen a kapusok, leginkább Simon Márton kiváló teljesítménye dicsérhető.”

Simon Marci teljesítményét méltatta a mester.

Végeredmény: TFSE – Csömör 22:29

A TFSE férfi csapata így a tabella 9.helyén tanyázik: 1 győzelemmel és 4 vereséggel. Egy mérkőzéssel kevesebbet játszva, mint az előttük álló ellenfelek. A következő fordulóban 3 hét múlva a Pénzügyőr vendégei lesznek a srácok november 14-én.

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!