Futsal Női NBI

Valentin-napi győzelem!

Egy korábbról, egészen pontosan a 7. fordulóból elmaradt meccset pótoltak futsalos lányaink február 14-én, vasárnap. Az ellenfél az a Tolna-Mözs volt, akit a múlt héten idegenben magabiztosan, 5-1-re sikerült legyőznünk. A találkozó komoly téttel bírt, hiszen nemsokára véget ér az alapszakasz, plusz emellett a tabella első négy csapata fej-fej mellett halad a rájátszás, illetve a bajnoki cím kiharcolásáért.

Az elmúlt fordulókban mutatott játék és forma alapján papíron nem okozhatott gondot a tolnaiak legyőzése, de természetesen, mint mindig, ezt a pályán is igazolni kellett. Szerencsére már a 2. percben sikerült megszerezni a vezetést, Benkő Mónika először volt eredményes a bajnoki küzdelmek során.

Gólgyárosunk, Pádár Anita ezúttal sem volt rest és a 8. percben meglőtte a második gólunkat, amit a félidőig még további egy követett, Folk Zsuzsinak köszönhetően, aki egyébként korábban évekig erősítette a tolnai gárda sorait.

Félidő: TFSE-SZERTARSPORT.HU – TOLNA-MÖZS (3-0)

A második játékrészben az elsőhöz hasonlóan, sikerült viszonylag az elején betalálnunk. A találat ismét Benkő Mónika nevéhez fűződött, aki szemmel láthatóan is magabiztosan mozgott ezen a napon.

A folytatásban a csapatok közti különbség, a mutatott játékot tekintve valamelyest csökkent és a vendégek is kezdtek aktivizálódni. Ebben a periódusban gyorsan sikerült is két gólt szerezniük, de mindez már az utolsó 10 percen belül történt, így ennek komolyabb hatása már nem igazán lehetett és nem is volt a végeredményre. A hab a tortára azonban végül csak felkerült, hiszen Pádár Anita az utolsó percben megszerezte a csapat ötödik és a saját maga második gólját.

Végeredmény: TFSE-SZERTARSPORT.HU – TOLNA-MÖZS (5-2)

Ezzel a győzelemmel pedig a szezon során először és mondhatni a legjobbkor, a tabella élére álltak a lányok! Közvetlen mögöttünk egy ponttal lemaradva áll a DEAC és őket követi az Astra, de nekik már öt pont a hátrányuk velünk szemben. Az alapszakaszból még három találkozó van hátra, kettő hazai és egy idegenbeli szereplés vár a lányokra.

Legközelebb február 21-én vasárnap lépünk majd pályára a Fáy utcában, az ellenfelünk pedig a Budaörs lesz!!

Hajrá Lányok!!

Hajrá TFSE!!