Női NBI Röplabda

Utolsó meccsére készül női röplabdacsapatunk!

Május 7-én, szombaton hazai környezetben zárul le NBI-es női röplabdacsapatunk számára a 2021/22-es idény. A dobogón való zárás már biztos, azonban az még nem, hogy 2. vagy 3. hely szerepel majd végül a nevünk mellett. Jelen állás szerint 3 pont előnyünk van a Gödöllővel szemben, azonban csak akkor lehetünk biztosan másodikak (matekozás nélkül), ha sikerül legalább két szettet nyernünk.

Élő közvetítés 19 órától!

Ha 0–3-as vendégsiker születik, akkor azonos ponttal állnánk, mégis a Gödöllő lenne a második, ugyanis jobbá válna a szettenkénti aránya. Amennyiben 1–3-ra nyerne a GRC, akkor is ugyanannyi pontunk lenne és még a játszmák aránya is egyezne. Ekkor jönne képbe a nyert és vesztett pontok aránya, ami ilyen eredménynél még akár egyenlő is lehet… Ilyenkor az egymás elleni eredményeket vennék elő.

A 2021/22-es kiírásban összesen háromszor találkoztunk a Gödöllővel, ebből kétszer idegenben nyerni tudtunk (1:3 és 2:3), míg az őszi hazai alkalmával 2:3 arányban alulmaradtunk. Méltó zárása lenne a szezonnak, ha itthon is jobbnak bizonyulnánk riválisunknál. Ami a hangolódást és az aktuális formát illeti: legutóbbi 10 meccsünkből 8-at nyertünk, csupán a bajnokká és feljutóvá váló MÁV Előre ellen kaptunk ki kétszer. Ezzel szemben a GRC csak 3 győzelmet tud felmutatni legutóbbi 10 találkozóján.

Soraink közül ezen a hétvégén búcsúzik csapatkapitányunk, Poór Alexandra, aki a Gödöllő elleni találkozóval együtt 118 tétmérkőzésen lépett pályára a TFSE színeiben. Kiváló játékosunk a jövőben is a TFSE kötelékében tervez maradni, mint utánpótlás edző. Remélhetőleg méltó búcsú lesz számára ez a mérkőzés!

A Gödöllő elleni mérkőzés helyszíne: Budapest, Testnevelési Egyetem „D” terem.
Időpontja: 2022.05.07. 19:00

Hajrá lányok, hajrá TFSE!