Férfi BLSZ II Labdarúgás

Utolsó előtti hazai összecsapás!

BLSZII-es labdarúgóinknak eddig nehéz ellenfelekkel kellett szembenézniük és olybá tűnhet most könnyebb dolguk lehetne, nem szabad elengedni a gyeplőt. Már csak 4 mérkőzés van hátra és mindössze 1 pont az előnyünk a tabella élén! Következő ellenfelünk a 12. helyezett Puebla FS TFC lesz, akikkel a szezon során az eddigi legnagyobb gólkülönbségű találkozót játszottuk.

Novemberben náluk léptük pályára és viszonylag korán, már az 5. percben megszereztük a vezető találatot és a hetedikig meg sem álltunk! A Puebla együttese nem tudott betalálni a hálónkba és reméljük ezúttal sem fognak. Fogalmazhatnánk úgy is, hogy a 4-ből kettő összecsapás könnyű lesz, de számunkra minden egyes viadal rangadónak számít a feljutás szempontjából.

Forrás: MLSZ

A Puebla eredményei az elmúlt időszakban igen csak vegyes vágott: 2 vereség, 2 győzelem és 1 döntetlen a mérlegük. Ezekből az eredményekből főleg a Budatétény (7.) elleni 1-1 és a Kelen SC II. (8.) elleni győzelem az érdekes számunkra, főleg, hogy mind a két végeredmény idegenben született.

Ezt követően a BEAC csapatához látogatunk, akiknek az 1 döntetlenjük mellett van 4 vereségük. Formától függően ezen a két meccsen kissé fellélegezhet a csapat, de semmiképpen sem szabad félvállról venni ezeket a találkozókat.

Az utolsó kanyarba fordulva a már többször is említett Budatétény lesz majd a vendégünk. Az 1 győzelmük mellett 2-2 döntetlen és vereség szerepel a nevük mellett, ami nekünk egyenlőre jó hír, de még kettő forduló lemegy mire találkozunk velük. Legutóbb pont a közvetlen rivális Budai FC SE tudta őket legyőzni, utánna viszont korrigáltak a csepel elleni hazai győzelmükkel.

Ha már Csepel, akkor az utolsó fordulót ebben a kiírásban pont velük játszuk. Hacsak a Budai FC SE valamilyen okból kifolyólag nem bukja el valamelyik mérkőzését a négyből akkor itt fog eldőlni a bajnoki cím sorsa! Nagy valószínűséggel ők is pont ugyan ebben bíznak, de reményeink szerint mi nevetünk a végén.

TFSE – Puebla FS TFC (05.07. 19:00)
Budafoki MTE Sporttelep

Hajrá srácok, hajrá TFSE!