Női NBI Röplabda

Újra a siker útján!

NBI-es női röplabdacsapatunk 2 bajnoki és 1 kupában elszenvedett vereség után hazai pályán fogadta a BDSE-EMERICUS alakulatát. A mérkőzést megelőzően mi számítottunk az esélyeseknek, azonban a vendégek utóbbi időben mutatott jó formájája miatt nem lehettünk 100%-ig biztosak a könnyű győzelemben.

A találkozó visszanhézhető a lenti linken:

Ehhez mérten izgalmas találkozót láthattak a kilátogatók és az online közvetítést figyelemmel követők, ahol bánatunkra mellőznünk kellett a pontgyáros Radomszki Boglárkát.

A találkozó ugyan három szettes TFSE sikerrel végződött, mégis kijelenthető, hogy megnehezítette csapatunk dolgát a vendég alakulat. A győzelem nehézségét az okozta, hogy többször is hátrányban játszottunk és futottunk az eredmény után. Összességében rendre jól jöttünk ki az ilyen a szituációkból és egymást segítve tudtunk végre újra diadalt aratni.

TFSE – Budaörs 3:0 (22, 24, 21)

Budapest, Győri út, 43 néző. V: Suba, Jámbor.

TFSE: Nagy V. 12, Kökény N. 5, Villányi 12, Török P. 3, Poór 7, Benedek 1. Csere: Boller (liberó), Halla G. 6, Halla P. 2, Budaházy 1. Vezetőedző: Csépke Gábor.
BDSE: Darvas 1, Jakab 3, Merza 3, Pisák F. 16, Tóth L. 4, Kiss Zs. 6. Csere: Futsek, Ujvárosi (liberók), Horváth P. 10, Tátrai 2, Pisák L. 1, Hernády 1. Vezetőedző: Ujvárosi Levente.

Mestermérleg:

Csépke Gábor: – Nagyon rosszul kezdtünk minden szettet. Puhák voltunk szervában, ütésben és blokkban is. De a szettek végére sikerült azért mindig a mi akaratunkat érvényesíteni.
Ujvárosi Levente: – Nagyon kiegyenlített és izgalmas mérkőzés volt. Most még győzött az összeszokottság és a rutin, de sokat tanulhatunk belőle. Nekünk még idő kell, hogy a végjátékokat kevesebb hibával oldjuk meg.