Futsal Női NBI

Újpestről próbáljuk meg elhozni a 3 pontot!

Női futsalcsapatunk bravúros győzelemmel kezdte az NB I. 2023/24-es bajnoki kiírását. Lányaink az évek óta riválisként jegyzett Tolna otthonában tudtak 3–4 arányú sikert aratni. Ezúttal a tavalyi évadot 6. helyen záró Újpest otthonába látogatunk.

Soron következő ellenfelünkkel 3 alkalommal csaptunk össze a legutóbbi kiírásban, ezek során 3 győzelem került a nevünk mellé 18:4-es gólkülönbséggel. A frissen rajtoló idényt vereséggel kezdték a lila-fehérek, miután 4–0-ra kikaptak a Debrecentől.

Nem szabad messzemenő következtetést levonni a regnáló bajnok elleni mérkőzésükből, az év elején ugyanis sokszor okoznak meglepetést a kisebb csapatok, reméljük nem ellenünk történik majd így. A már fent említett DEAC lépéselőnybe került, miután a 2. forduló első mérkőzésén 0–6-ra győzte le a frissen feljutó DVTK-t.

Érdekes pikantéria továbbá, hogy az újpestiek elleni összecsapásunkra délelőtt 10 órakor kerül sor Kistarcsán. A korai kelés mindkét oldalt érinti majd, a kérdés már csak az, hogy ki lesz a győztes?

NB I. – 2. forduló (09.17. 10:00)

Újpest FC – TFSE-11teamsports

Kistarcsa, Városi Sportcsarnok

Hajrá lányok, hajrá TFSE!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!