Női NBI Röplabda

Újabb riválist utasítottunk magunk mögé!

NBI-es női röplabdacsapatunk a hiányosan felálló Gödöllő otthonába látogatott annak reményében, hogy visszavághat az ősszel hazai pályán elszenvedett vereségért. Csépke Gábor és Lucas Alborch tanítványai jóformán hiányzó nélkül tudtak felállni Monoron és a várakozásoknak megfelelően újabb sikert arattak, így zsinórban a hetedik bajnokin nem találnak legyőzőre.

A mérkőzést mi kezdtük jobban, 0:2-es állásig mintha zsinóron húztak volna bennünket. Ezt követően a harmadik etapban némileg megbillent az egyensúly és szépíteni tudott a saját nevelésű fiatalokkal teletűzdelt hazai gárda, azonban a negyedik szett már döntőnek bizonyult és magabiztosan zsebelhettük be a három pontot (1:3).

A mérkőzés kapcsán talán nem is a szettenkénti alakulás volt a TFSE oldaláról az érdekes, hanem az a tény, hogy gyakorlatilag mindenki bevethető és ütőképes volt. Olyan rotációval dolgozhatott Csépke Gábor és Lucas Alborch, mely nagyon jó előjelekkel kecsegtet a rájátszásra nézve. Természetesen lányaink az előttük álló két mérkőzésre (Budaörs – V, Veszprém – V) fókuszálnak jelenleg, nem bízzák el magukat és maximális alázattal fordulnak az összes ellenfél irányába.

Csépke Gábor így fogalmazott a találkozót követően: Ez is meg van! Nagyot küzdött mindkét csapat. A gödöllői szervák néha megzavartak minket, és néha fellazult a koncentrációnk. Gratulálok a Gödöllőnek, mert 2 kulcsjátékosa nélkül is nagyon jól játszottak. Igaz mi sem a legjobb előjelekkel vártuk a meccset. Köszönöm a lányoknak, úgy néz ki jó felé tartunk.

Női NB I:
Gödöllői RC – TFSE 1:3 (-18, -15, 21, -22)
Monor, 65 néző. V: Szabó, Varjasi.

GÖDÖLLŐ: Monteiro, Császár 23, Kovács E. 9, Boros 6, Ratkai 16, Máthé-Barabássy 6. Csere: Maurer, Szerencsés (liberók), Barta, Sorompó, Mikus 3, Timár 1, Bútor, Pásztor. Vezetőedző: Szalay Attila.

TFSE: Poór 3, Budaházy 7, Halla G. 18, Villányi 11, Nagy V. 12, Smits van Oyen 3. Csere: Boller (liberó), Benedek, Radomszki 5, Török, Kökény. Vezetőedző: Csépke Gábor.

Ezzel a sikerrel továbbra is vezetjük a tabellát:

Így tovább lányok!!