Férfi NBII Kézilabda Női NBII

Újabb nehéz hétvége

Mindkét csapatunk szombaton vívta meg a maga mérkőzését, a hölgyek hazai pályán fogadták az Érd U22-es csapatát, míg az urak a Pénzügyőr otthonába látogattak.

Női gárdánk sajnos ismét vereséget szenvedett, már a félidőben 11 gólos hátrányba kerültünk 12:23 arányban, és a végére is csak egyet tudtunk ledolgozni, 26:36-ra kikaptunk, ezzel visszacsúsztunk a 9. helyre. Október 20-án a Vecsés otthonába látogatnak a hölgyek.

Az urak szoros első játékrész után egy gólos vezetéssel vonulhattak a szünetre az erős ellenféllel szemben, akik a tabella második helyét foglalták el a fordulót megelőzően, 3 győzelemmel és egy vereséggel. Ennek tükrében a 15:16-os eredmény nagyon is kedvező volt számunkra.

Azonban sajnos ezt a második játékrészben nem sikerült megőrizni, végül 32:30-as vereséget szenvedtünk, azonban előrelépésként lehet elkönyvelni az eredményt, hiszen ez volt a leggólerősebb mérkőzésünk eddig, valamint majdnem minden mezőnyjátékosunk szerzett találatot. Ujvári Bence ismét hozta a kötelezőt, 6 találatot szerzett, de Kiss Benedek és Hős-Nagy Bence is 5-5 gólt tett a közösbe.

Október 19-én ismét idegenben játszunk a Dabasi KC VSE U23 ellenében, akik 2 hellyel előttünk tanyáznak a rangsorban, ők a 8., mi a 10. pozícióból várjuk a találkozót..