Kosárlabda Női NBI/A

Újabb kulcsfontosságú összecsapás!

Élvonalbeli női kosárlabdacsapatunk a múlt hét során hatalmas győzelmet aratott LUDOVIKA-FCSM CSATA otthonában. A mérkőzés elején hol itt, hol ott volt az előny, majd a találkozó közepén ellépett a Csata, de végül – köszönhetően az elképesztő utolsó tíz percnek – sikerült felülmúlnunk fővárosi riválisunkat.

A szív és a csapat diadala volt a vasárnapi siker!

Fotó: Szilágyi Dénes

A Csata elleni győztes összecsapás után újabb fontos találkozó előtt állunk, hiszen hazai környezetben fogadjuk az újonc BKG-PRIMA SZIGETSZENTMIKLÓS gárdáját. A szigetszentmiklósiak hozzánk hasonlóan nyert meccsel hangolhatnak, ami ráadásul az első volt nekik a klub NBI-es történelmében is. A Pest megyei együttes több mint húsz ponttal tudott felülkerekedni a PINKK Pécsen, akik ellen nemrég mi is győzelmet tudtunk aratni.

A nehézkes kezdés ellenére végül magabiztosan nyert a BKG.

Forrás: Hunbasket

A szigetszentmiklósi együttes nagyjából hasonló játékerőt képvisel mint mi fontos azonban kihangsúlyozni, a két fél még nem találkozott egymással az élvonalban, ezért kár is lenne komoly esélylatolgatásba kezdeni. Csapatkapitányunk mérkőzés előtti interjújával hangolódjatok a találkozóra:

A mérkőzés 18:00-kor veszi kezdetét az MTK Városmajori kosárlabda csarnokában.

A mérkőzésre meglepetéssel készül szurkolóink számára a Jaromír 68 Cseh Sörbisztró! Újdonsült partnerünk isteni cseh sörökkel járul hozzá a tökéletes meccsnap hangulatához. Gyertek buzdítani a lányokat!

Élő közvetítés az alábbi linken érhető el:
https://mindigtvgo.hu/details?id=12155656&type=7&srcCarouselId=138

Hajrá lányok, hajrá TFSE!!