Férfi NBII Kézilabda

Újabb hazai győzelem!

NBII-es férfi kéziseink újabb győzelmet arattak hazai pályán! Ellenfelük ezúttal a Szigetszentmiklósi KSK U23 csapata volt, akik eddig ugyan nyeretlenül állnak a bajnokságban, mégis komoly játékerőt képviseltek.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Az első félidő nagyon szoros játkot hozott, a felek gyakorlatilag fej-fej mellett haladtak, azonban a vége előtt megszerezte a vezetést a vendég alakulat. De nem oda Buda! Fiaink még az elsőnél is harcosabban léptek pályára a második etapban és szépen lassan átvették a vezetést, sőt a végére már több gólos előnyre tettek szert.

Forrás: MKSZ

Datzuk Péter értékelője a találkozót követően:
„Talán kicsit átragadt ránk a heti esős hangulat, mert álmosan kezdtük az első igazán hazai találkozót. Paradox módon a SOTE a mi újoncainknak is idegennek számít, hiszen a felújítás után most játszottunk itt először. Az első félidőben nem védekeztünk, ezt nem lehet szépíteni, jelzi a 18 kapott gól. A félidőben rendeztük a sorokat változtattam a felálláson, aminek meg is lett az eredménye. Ahogy a védekezsünk szigorúbbá vált, a letámadásaink száma is megemelkedett. A második félidőben kapott 12 gól már elfogadható, a lőtt 21 mellett jobban is néz ki.”

Forrás: MKSZ

TFSE – Szigetszentmiklósi KSK U23 38:30 (18:19)

Következő ellenfelünk az 1. helyezett Mizse KC lesz, akikhez idegenbe látogatunk.

Bravó fiúk, csak így tovább!