Férfi NBII Futsal

Újabb három pont a zsebben!

Férfi futsalcsapatunk a sereghajtó Szigetszentmiklós gárdáját fogadta a bajnokság 17. fordulójában, ahol egyértelműen a győzelem volt a cél.

Esélyeshez méltó módon, magabiztosan kezdtük a találkozót, igyekeztünk az ellenfelet a saját térfelén letámadni és ez látható módon zavart is okozott. Az első nagy helyzetünk Greguss Ricsi előtt, miután Papp Zsombi sarokkal továbbította neki a labdát, de gól nem lett belőle.

Nem sokkal későb aztán utóbbi lövése talált a kapuba, egy közeli próbálkozás után (1-0). A vezető találat után se vettünk vissza, aminek eredményeként összejött a második is. Fehér Kiki kapta középen a labdát, a kapus pedig rossz ütemben érkezett és ezt használta ki Fehér Dani (2-0).

A félidő hajrájára érdekes módon öt a négybe álltunk fel, szépen járattuk a labdát és végül Papp Zsombi fel is tette a pontot az í-re (3-0).

A fordulás után kissé lankadt a lelkesedésünk, de a vendégek se voltak éppen a helyzet magaslatán. Szerencsére sikerült bevinnünk a kegyelemdöfést ellenfelünknek: Fehér Dani is megszerezte a maga második gólját.
Ugyan kisebb villanásai voltak a miklósiaknak, de inkább a bekiabálások és faultok miatt maradnak emlékezetesek. Becsületükre legyen mondva, korábbi játékosunk Fritz Balázs egy hatalmas gólt lőtt nekünk, beállítva ezzel a végeredményt.

Végeredmény TFSE-BESTRONG – KISÉP FUTSAL Szigetszentmiklós  4-1 (3-0)

Gólszerzőink: Papp (2), Fehér D. (2)

Szép volt srácok!!