Férfi NBII Futsal

Újabb győzelem újabb fontos lépés!

Férfi futsalcsapatunk a rájátszás negyedik fordulójában az ELTE-BEAC-ot fogadta. A másik egyetemi gárdát az alapszakasz során mind a két alkalommal magabiztosan győztünk le. A tizenhét rúgott gól és a mindössze két kapott gól jó kiinduló alap volt, így mindenképp bizakodóan várhattuk az összecsapást.

Ennek fényében már negyven másodperc után megvolt az első nagyobb helyzetünk, de a lövés nem találta el a kaput. Az első pár perc viszonylag kiegyensúlyozott volt, viszont a vendégek nem tudtak a kapunk elé kerülni, ha meg igen akkor nem tudták befejezni az akcióikat.

A tizedik percben aztán egy távoli kísérlet igencsak meglepte a ELTE kapusát, akit ily módon Andorka Kristóf lepett meg, ezzel két meccs után ismét eredményes volt. A félidő több komoly történést már nem hozott, így előnnyel mehettek szünetre a felek.

Első félidő: TFSE-SZERTARSPORT – ELTE-BEAC (1-0)

A második félidőben egyből nekünk estek a vendégek, de ez egy ilyen mindent vagy semmit alapon történt, hiszen gyorsan le is kontráztuk őket és csak szabálytalanul tudtak megállítani minket. A szabadrúgás viszont kedvező helyről jöhetett és Szalmás Zoli meg is találta azt az apró rést, amin keresztül a labda utat talált a hálóba (2-0).

A bekapott gól tovább tetézte az ELTE amúgy is nagy gondjait, ugyanis érezhető volt, hogy nincs egyetértés a játékosok között, ez pedig egyre inkább kihatott a vendégek teljesítményére. Ehhez jórészt a játékvezetés alacsony színvonala is hozzájárult, de mi NB1 aspiráns csapathoz méltóan meg tudtuk őrizni a hidegvérünket.

Az utolsó 2-3 percben ugyan még próbálkozott a vendég együttes, de a védelmünk állta a sarat és végül a miénk volt az utolsó, pontosabban Szalmás Zolié, aki fél perccel a vége előtt beállította a végeredményt.

Végeredmény: TFSE-SZERTARSPORT – ELTE-BEAC (3-0)

Ezzel a győzelemmel és az újabb három ponttal már tíz pont az előnyünk a második helyen álló UTE előtt, azonban mind a REAC és mind a Haladás kevesebb lejátszott mérkőzéssel rendelkezik, ami által ugyan egyelőre nem teljes kép.

A következő körben pont előbbi együttes vendégeként lépünk majd pályára, április 26-án hétfőn!

Hajrá srácok!!

Hajrá TFSE!!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!