Férfi BLSZ II Labdarúgás

Újabb fontos 3 pont

Március 7-én idegenbe látogattunk a THSE-Szabadkikötő otthonába, a Csepel-szigetre. Minden pont számíthat a végelszámolás során és a feljutás szempontjából, így a lehető legtöbb pontot kellett a zsákba tennie a csapatnak.

A srácok ennek tudatában kezdték a találkozót, és már a 11. percben Novák Mátyás révén megszereztük a vezetést. Sokáig nem volt nyugta a hazai védelemnek, ugyanis a 13. minutumban Suskó Ádám megduplázta előnyünket, amely a félidei eredményt is jelentette, 0-2 ide.

A második 45 perc azonban jóval eseménydúsabban alakult, mint ahogyan terveztük. A 64. percben a Szabadkikötő szépített Vágó Zoltán találatával, erre azonba 6 perccel később jött a válasz, a csereként beállt Borsi Mártontól. 1-3 állt a kivetítőn, 20 perccel a vége előtt nem igen akadt okunk aggódni. A 80. perc eseménye azért adott okot az izzadásra, hiszen a hazaiak büntetőhöz jutottak, melyet Fodor Norbert értékesített, ezáltal tehát hajtós 10 perc várt a fiúkra. Szerencsére jó védekezéssel sikerült megtartanunk az eredményt, így 2-3-as győzelmet szereztünk.

Ezzel a 3 ponttal előreléptünk a tabella 2. helyére, amelyet jelenleg a RAFC vezet, akik a következő fordulóban látogatnak hozzánk. Nagyon fontos mérkőzés vár a gárdára, hiszen győzelem esetén csökkenthetjük a különbséget a legnagyobb riválissal szemben.

Hajrá TFSE!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!