BLSZ I Labdarúgás

Újabb fontos 3 pont!

Labdarúgócsapatunk a közvetlen rivális 1908 SZAC ellen lépett pályára a 10. fordulóban. A mérkőzés előtt mindössze 1 pont választotta el egymástól a feleket, ehhez hűen izgalmasra sikeredett a találkozó.

Az első félidő eleje „ismerkedéssel” telt, nem bántak durván egymással a felek, így Milavecz játékvezetőnek sem kellett a zsebéhez nyúlnia. Az első etap hajrájában Gényi révén jutottunk vezetéshez, amivel kialakult a félidei állás (0–1). A második játékrészben már sűrűbb volt az adok-kapok azonban kék-fehér fiaink számára nem volt annyira sietős a játék, mint a házigazdának.

Már-már lefújáshoz készülődtünk, amikor a Pestszentlőrinci rivális büntetőhöz jutott, amit Szalai Kristóf révén értékesíteni is tudtak. A mieink ekkor nem elégedtek meg a pontosztozkodással, így hatalmasat hajrázva, Nagy Szilárd utolsó utáni pillanatban érkező góljával győzni tudtunk (1–2).

Ezzel a sikerrel immáron a középmezőny meghatározó alakulatává tudtunk előlépni (9. hely) és az egyik legjobb formában lévő együttes vagyunk (4 győzelem a legutóbbi 5 meccsen). A folytatásban rangadó vár ránk a 8. helyezett ASR Gázgyár csapata ellen.

Bravó fiúk, így tovább!!