Férfi NBI Röplabda

Újabb éllovassal találkozunk!

NBI-es férfi röpiseink hétvégén az egyik legkomolyabb játékerőt képviselő VIDUX-Szegedi RSE otthonában lépnek pályára. Aktuális ellenfelünk 3 győzelmet (Gamma, Szolnok, DKSE) és 1 vereséget (Dág) jegyezhet. Ami minket illet: az előző fordulóban Miskolcra látogattak a fiúk, ahol sikerült 1 szettet elrabolni az extraligára pályázó házigazdától!

Van közös vonatkoztatási pont a bajnokságra nézve, ugyanis Lónárt Péter fiai és a szegediek is találkoztak már a Dág csapatával. Mi 1:3-ra, a Szeged 2:3-ra kapott ki tőlük hazai környezetben. A rivális alföldiek eddig 4 találkozó után 3 győzelemmel és 1 vereséggel állnak, nálunk ez az arány pont fordítva van. Kiemelendő tény, hogy újonc létünkre minden mérkőzésen eljutottunk legalább 1 nyertes szettig, jó sorozatunkat pedig ezúttal is szeretnénk tovább ápolni. Sajnos még most sem teljes a keretünk, vannak hiányzóink, sérültjeink és nem 100%-os játékosaink is, ennek fényében egy újabb szettgyőzelem bravúrral érne fel.

A csapatunkat hosszú évek óta erősítő Szappanos Dávid így fogalmazott a mérkőzést megelőzően: „A sikeréhségünk már megvan, azonban még mindig keressük a saját játékunkat. Minden meccsel fejlődünk és tapasztaltabbá válunk, ami az alapból is szuper hangulatot tovább emeli. Legnagyobb erősségünk a lelkesedés és a hangulat, amire Szegeden is nagy szükségünk lesz, hiszen a liga egyik legjobbjához utazunk. Ha stabilak tudunk lenni nyitásfogadásban, akkor sok kellemetlen pillanatot okozhatunk.”

Forrás: hunvolley

VIDUX-Szegedi RSE – TFSE (10.29 17:00)
József Attila Általános Iskola, Szeged

Hajrá srácok, hajrá TFSE!