Férfi NBII Kézilabda

Újabb dobogós ellenféllel csapunk össze!

NB II-es férfi kéziseink a bajnokság következő fordulójában a 3. helyezett Kistext csapatát fogadják. A vendég alakulat az eddigi 9 mérkőzéséből hatot megnyert és csupán háromszor szenvedett vereséget. Döntetlenjük nincsen, de a legutóbbi összecsapásuk igen szorosra sikeredett a listavezető Mizse KC ellen, ahol végül 4 góllal maradtak alul hazai környezetben.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Ujvári Bence tanítványai legutóbb úgy arattak győzelmet a Kecskemét ellen, hogy az utolsó pillanatokban fordítottak. Ezúttal sokkal nagyobb erőbedobásra lesz szükség, ha meglepetést akarunk okozni. Érkező ellenfelünk rendre 30 vagy több gólt szerez mérkőzésenként és eddig csupán egyszer történt kivétel, akkor „csak” 28-at dobtak az Üllőnek. Nem lesz egyszerű mérkőzés, de reményeink szerint tisztesen helytáálunk majd a dobogós riválissal szemben!

Forrás: MKSZ

Vezetőedzőnk, Ujvári Bence így fogalmazott a találkozót megelőzően: „Erősebb ellenféllel szemben lépünk pályára, mint legutóbb, ennek ellenélre a győzelem a cél! Felkészültünk rájuk, de sokkal inkább a sáját teljesítményünkre kell fókuszálnunk. Én abban bízom, hogy lesznek kiemelkedőek a csapatból és meglepetést fogunk tudni okozni.”

TFSE – Kistext (12.03. 18:00)
SOTE Sportcsarnok, Budapest

Sok sikert srácok, hajrá TFSE!