Kosárlabda Női NBI/A

Újabb bajnok érkezik!

Vasárnap esti, Sepsiszentgyörgy elleni felkészülési mérkőzésünket követően ma este 6-tól újabb találkozón kamatoztathatjuk az alapozás során elsajátítottakat. Ellenfelünk az Euroligára készülő magyar bajnok Sopron Basket csapata lesz.

Magyar Bianka vezetőedző bizakodóan nyilatkozott a vasárnapi mérkőzést követően. Az új szezon egyik legfontosabb feladatának a védekezésben való fejlődést nevezte meg, amit a Sopron ellen minden bizonnyal lehet majd gyakorolni.

A soproniak eddig két edzőmérkőzést játszottak: A Vasas Akadémia ellen 58–74 arányban bizonyultak jobbnak, míg a VBW CEKK Cegléd ellen hazai pályán 68–33 szerepelt a nevük mellett az eredményjelzőn.

Ami minket illet, a SEPSI-SIC elleni találkozóhoz képest újabb fővel egészül ki keretünk, ezúttal már Chante Stonewall is parkettre lép színeinkben. Lányaink ettől a héttől kezdték meg a támadójáték fejlesztésére irányuló edzéseket, az erőnléti és védekezés specifikus tréningek azonban ugyanúgy megmaradnak a továbbiakban.

A mai, Sopron elleni mérkőzésen is minden játékosunk lehetőséget fog kapni a bizonyításra és a téthelyzetben való játékra. Szakmai stábunk célja változatlanul az, hogy élesebb helyzetben is láthassák egységünket, körvonalazódjanak azon tényezők, melyek mentén haladva előrébb léphet a TFSE-MTK csapata.

Ma este 18:00-tól tehát: TFSE-MTK – Sopron Basket (MTK Városmajor – zárt kapus felkészülési mérkőzés)