Röplabda U13

U13-as röpiseink is taroltak!

3 mérkőzésen csak 1 szettet vesztettek a kalocsai lányok a hétvégi Ajkán rendezett tornán!

Ez a hétvége egyértelműen a röpladásokról szólt. Felnőtt csapataink mellett az U13-as lányok is eredményesen zárták a hétvégét! Kalocsai kiválóságaink szombaton (feb.5.) már majdnem teljes kerettel utazhattak Ajkára, ahol 1 felkészülési és 2 tétmérkőzést is játszottak. A tét nélküli meccset a helyi csapat ellen vívták és 0:3-as győzelemmel hangoltak a fontosabb párharcokra.

Első mérkőzést a PTE PEAC-cal játszották, itt 1:2-es siker született, viszont a második meccsen a TRSE ellen 3:0-ás győzelmet arattak ismét. Így büszkén mondhatjuk, hogy a két fontos meccset összesen egyetlen vesztes szettel hozták a lányok! Az elmúlt hetek kemény munkája kifizetődött, Rezák-Szabó Anna csapata koncentráltan és eredményesen játszott. A vezetőedző kiemelte, hogy a sikerek a szépen felépített alapjátéknak és néhány játékos kiemelkedő egyéni teljesítményének volt köszönhető!

PTE PEAC – TFSE-Kalocsa (1:2) / TFSE-Kalocsa – TRSE (3:0)
Kezdő: Kovács Kolett, Kapitány Kiara, Madai Menta, Svecz Olga. Csere: Nagy Léna, Répási Blanka, Jakab Csenge, Török Jázmin. Vezetőedző: Rezák-Szabó Anna Másodedző: Kováts Ágnes

A következő megmérettetés február 26-án otthon, Kalocsán várja az ifjakat.

Csak így tovább lányok! Hajrá TFSE!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!