Kosárlabda Női NBI/A

Ty Marshall elképesztő mutatói!

A TFSE-MTK történelmi sikere kapcsán a játékosok és a stáb is kiemelték, hogy valódi csapatmunka áll a BEAC elleni sikerek hátterében. Az összecsapásokat látva nem túlzás kijelenteni, hogy minden parkettra lépő játékos hozzá tudta tenni a legjobbját és ez vezetett sikerre. Ha mégis arra kérnek minket, hogy nevezzük meg a legjobban teljesítő játékost, akkor az ihletett formában játszó Ty Marshallt emelnénk ki, aki a két mérkőzésen összességében és külön-külön is a legértékesebb játékos tudott lenni.

A 30 éves légiós a BEAC ellen 31 perc játék alatt dobott 18 pontot, szedett 10 lepattanót, 9 labdát szerzett és adott 2 gólpasszt. Teljesítménye 25-ös VAL mutatót eredményezett az odavágón aratott győzelem során.

Aki azt hitte, hogy ennyivel beéri kiválóságunk, tévedett. A Városmajorban rendezett visszavágón 33 perc alatt dobott 23 pontot, szedett 8 lepattanót, kiharcolt 8 faultot, szerzett 4 labdát, ezzel szezonja legjobbját nyújtotta, ami 37-es VAL-t eredményezett.

Marshall 4 sikeres triplát jegyzett a két meccs alatt, továbbá 11/13 büntetővel zárt, melyeket javarészt kulcspillanatok során értékesített.

Brutális számaival a rájátszás egyik legjobb játékosává lépett elő a magyar bajnokságban.

Gratulálunk és nagyon büszkék vagyunk!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!