Kosárlabda Női NBI/A

TV-s meccsen fogadjuk a DVTK-t!

Mint az bizonyára már ismert, ma délután élő TV-s meccsen fogadjuk a DVTK női kosárlabdacsapatát az NBI/A-s bajnoki küzdelmek 17. fordulójában.

A találkozót melőzően a wbasket.hu összefoglalóját olvashatjátok:

Vasárnap 15 óra 15 perctől a DVTK-val mérkőzik az MTK Kosárlabda Csarnokban a TFSE-MTK. Magyar Biankát, a TFSE-MTK vezetőedzőjét kérdeztük a várakozásairól.

Forrás: MKOSZ.hu

A TFSE-MTK múlt héten megszerezte idei hetedik sikerét, amikor a PINKK Pécsi 424 otthonában 82-67-es győzelmet aratott.

“Meg voltam elégedve a csapat teljesítményével. Először játszottunk ebben a felállásban Süle Krisztinával kiegészülve. A terveink szerint kezdtünk, uraltuk a mérkőzést, mi diktáltuk a tempót és egy pillanatig nem forgott veszélyben a győzelem.” – tekintett vissza a legutóbbi bajnoki mérkőzésre Magyar Bianka. “Voltak kisebb hullámvölgyek, de szép csapatjátékkal ezekből rendre kijöttünk. Hat játékos dobott 10 pont felett, jól járattuk a labdát, önzetlenek voltunk. Ez is mutatja, hogy egyre jobban összeszokunk. Amiről a Cegléd meccs óta folyamatosan beszélünk, azt a lendületességet úgy érzem, hogy tudjuk tartani. Remélem, hogy mire eljön a szezon legfontosabb szakasza, akkor leszünk a legjobbak, ha a további sérülések elkerülnek minket.”

Sérülések pedig rendre hátráltatják a munkát. A kozármislenyi bajnokin Elly Pavel dőlt ki. “Várom már azt a meccset, ahol 12 játékossal ki tudunk állni. Nagyon jól szállt be a PINKK ellen Elly, jó formát mutat. A talpszalagja sérült meg. Nagy probléma nincsen, hétfőn már újra edzhet, de a DVTK elleni mérkőzést ki kell hagynia és a palánk alatt hiányozni fog.” – mondta a center állapotáról a TFSE-MTK vezetőedzője, akit Süle Krisztina visszatéréséről is kérdeztünk.

“Rutinos játékos, kiváló sportember. Nagy segítséget jelent nekünk. Nyilván időre van szüksége, de edzésről edzésre kezdi visszaszerezni a finom-motorikát, finom-koordinációs szintje is egyre jobb lesz. Tudja a feladatát, a szerepkörét. Emberi oldalról is meghatározó szerepe van a csapatunkban.” – fogalmazott Magyar Bianka.

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!