Kosárlabda Női NBI/A

TV-s meccs a Ludovikában!

Női kosárlabdacsapatunk a múlt hét során megszerezte idei második győzelmét. A Magyar Bianka által irányított gárda a Cegléd ellen tudott diadalmaskodni.

Soron következő mérkőzésünkön a EuroCup-ban szereplő LUDOVIKA-FCSM CSATA vendégei leszünk. A hazaiak eddig mindössze a Szekszárd és a bajnoki címvédő Soprontól kaptak ki, előbbitől 9, utóbbitól 13 ponttal. Ami a mieinket illeti – két győzelem és öt vereség a mérleg.

A két alakulat közös története 2019 őszére datálható, azóta hét alkalommal csaptak össze a felek – ezeken kettő TFSE és öt Csata diadal született. Érdekesség, hogy mindkétszer idegenben tudtuk megfogni a Csatát – 2020 januárjában egy mai napig is emlékezetes, igazi fej-fej melletti küzdelemben, a tavalyi szezonban pedig több alapemberünket is nélkülözve tudtuk két vállra fektetni fővárosi riválisunkat. E két siker mellett idén januárban is közel voltunk a bravúrhoz, akkor azonban csupán hat pont választott el minket a győzelemtől.

Lelik Réka idén is kirobbanó formában van, így ezúttal is húzóembere lehet a Csatának!
Forrás: Hunbasket

Ennek fényében kijelenthető, hogy egyáltalán nem jövünk zavarba az idegen környezet miatt – viszont azt is le kell szögezni, hogy a hazaiak számítanak az összecsapás esélyeseinek.

A találkozó november 21-én vasárnap 18:15-kor kezdődik, amelyet az M4Sport + csatornája élőben közvetít.

Hajrá csajok, hajrá TFSE!!