Férfi NBII Futsal

Továbbra sincsenek szavak!

Férfi futsalcsapatunk a bajnokság rájátszásának 4. fordulójában a Nagykanizsát látta vendégül, mely alakulat egyedüliként tudta legyőzni a mieinket az idei szezonban, ráadásul a bajnokság ezen szakaszában is meggyőzőek, így semmi esetre se mehettünk biztosra a kimenetet illetően.  

A decemberi összecsapáshoz hasonlóan ezúttal is sikerült tíz percen belül megszerezni a vezetést, köszönhetően Fehér Daninak. Eddig a pontig legutóbb minden rendben volt, aztán jött a feketeleves: zsinórban négy kanizsai gól, ami teljes letargiába taszította a mieinket, azonban most teljesen máshogy alakultak a dolgok, mivel nem vendég, hanem egy újabb TFSE találat született (2-0). A szünetig több találat nem született, így kétgólos előnnyel várhattuk a folytatást.

A fordulás után egy magasabb sebességi fokozatba tudtunk kapcsolni és előbb Dudás Dani, majd Fehér Dani is beköszönt – utóbbi egyébként másodjára vette be az ellenfél kapuját (4-0). Lassan-lassan a kanizsaiak is kezdtek életjeleket adni, aminek eredményeképpen szépítettek, de rögtön érkezett rá a válasz Fehér Kiki által (5-1).  

A viadal hajrájára elapadt a góleső, érthető módon kevésbé volt lüktető a meccs, de a vendég formáció csak begyötörte végül azt hőn áhított gólt, amivel kialakult a végeredmény is.

Végeredmény: TFSE-BESTRONG – Nagykanizsa Futsal Club  5-2 (2-0)

Gólszerzőink: Fehér D.(2), Petroff, Dudás, Fehér K.

A győzelemnek köszönhetően már hat pont az előnyünk a közvetlen üldözőnk előtt, amely most éppen a Pécs alakulata. Folytatás pénteken a Haladás otthonában!

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!