Férfi BLSZ II Labdarúgás

Továbbra is veretlenek vagyunk!

Labdarúgócsapatunk a legutóbbi fordulóban a közvetlen rivális Hidegkúti SC-t fogadta hazai környezetben. A találkozót megelőzően nüansznyi különbség adódott a felek között: csapatunk 17 ponttal állt a 3. helyen (1 mérkőzéssel kevesebbet játszottunk), míg a vendégek 16 ponttal a 4. pozícióban.

Továbbra is veretlen a csapat. Megszereztük a hatodik győzelmünket!

A meccset aktívabban kezdték fiaink. Az első percektől kezdve nálunk volt az irányítás és sorra dolgoztuk ki a helyzeteket. Két alkalommal is lesnek ítélték meg a találatunkat, de nem törtünk meg, tovább hajtottunk. Első gólunkat Csordás Szabolcs egy távoli lövéssel szerezte meg a 63. percben.

A gólgyártás ezt követően indult meg: a 70. minutumban Madar Máté remekbe szabott cselt mutatott be, majd Gényinek passzolt, aki tökéletes asszisztot adott Hegedűs Patriknak. Alig öt perc múlva újra rezgett a háló, Kaszás Benjamin szép összjátékot követően megszerezte csapatunk harmadik találatát. Az i-re Gényi Dávid tette fel a pontot, aki a 78. percben 4–0-ra módosította az állást, beállítva a végeredményt.

Továbbra is érvényes a kijelentés: elképesztő szezont futnak focistáink, akik egyedül veretlenek a bajnokságban és messze a legkevesebb gólt kapták (2). Ugyan a tabellán jelenleg a 3. helyen áll a TFSE, egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak Elekes mester tanítványai.

A következő fordulóban a 12. helyezett Puebla FS TFC csapata lát minket vendégül. A találkozót november 7-én vasárnap 15:00-tól rendezik.

Facebook

Szakmai Partner

Kiemelt támogató

Kövess minket mindenhol!