Kosárlabda Női NBI/B

Továbbra is az élen

A Női Amatőr NB I Zöld csoportjában szereplő kosárlabdacsapatunk a hétvégi meccsén a Szolnoki MÁV SE csapatát fogadta. A lányok ugyan a hétközi forduló során elszenvedték a szezon első vereségét, de ez a tény nem szegte kedvüket és még nagyobb alázattal készültek a vasárnapi mérkőzésre.

A mérkőzés gyors pontváltásokkal kezdődött, azonban a negyed első fele után sikerült egy nagyobb előnyt kialakítani a lányoknak többek között Szeli Dorina révén (15-8). Ez a 7 pontos különbség végül 5 re csökkent a játékrész végére, de az összkép alapján bizakodóak lehettek Hegedűs Péter lányai.

Első negyed: 19-12

A második játékrészre a szolnokiak egy magasabb fokozatra kapcsoltak, amire lányaink időben reagáltak és továbbra is tudták tartani a különbséget. Sőt Agich Arin és Révész Sára tripláival már 27-18-ra vezettünk. Ezt követően a mérkőzés ritmusában nem igazán volt változás, maradt a 10 pont körüli differencia a csapatok között.

Második negyed: 38-29

A nagyszünetet követően Angyal Nikolett illetve Szabó Evelin percei következtek, előbbi két sikeres közeli, utóbbi két triplával hajtotta tovább a csapatot (48-31). A negyed további részében kisebb pontatlanságok adódtak (eladott labdák, kihagyott büntetők), viszont így is tekintélyes előnnyel kezdhette a csapat a záró akkordot.

Harmadik negyed: 55-41

Az utolsó negyedben már látszódott mindkét csapaton , hogy sokat kivett belőlük ez a mérkőzés ami a dobott pontok mennyiségében is meglátszódott (12-9). Végül lányaink még tudták növelni előnyüket és egy magabiztos győzelemmel zárták a hetet!

Végeredmény: 67-50

Gratulálunk a lányoknak!!

Hajrá TFSE!!