Férfi NBII Röplabda

Történelmet írhat a férfi röpi szakág!

NBII-es férfi röplabdacsapatunk az élvonal felé törekszik méghozzá nagy esélyekkel!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Az alapszakasz során kitűzött cél a győzelem volt és most, hogy ez valóra vált a következő nem más, mint megnyerni a rájátszást és felkerülni az NBI-be! Ez nem lesz egyszerű, hiszen a két csoportból a nehezebbik (Nyugat) jutott a fiúknak. A csoportban 5 csapat fog küzedni az NBII-es döntőért, melyet a keleti és nyugati győztes vív egymással. Rajtunk kívül még a PTE PEAC (Pécs), Széchenyi Győr, SZoESE (Szombathely) és a ZTE Röplabda Klub (Zalaegerszeg) szerepel ebben a csoportban.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A rájátszásba jutott csapatok közül csak az 1. helyezett jut a bajnoki döntőbe! A keleti és nyugati győztes egy mindent eldöntő küzdelemben harcolja ki a feljutás jogát, ahol a vesztes csapat osztályozó mérkőzést vív az NBI utolsó helyezett csapatával, a bajnok pedig automatikusan kivívja a 2022/23-as tagságot az első osztályban.

Forrás: hunvolley.info

Reális cél, hogy a fiúk az NBI-ben folytassák! Ugyan a csoport nem egyszerű, hiszen tele vannak rutinos játékosokkal a riválisok. A mi fiainkat ez egyáltalán nem tántorította el, sőt! Csapatunk tele van fiatal, ambíciózus, győzni akaró játékosokkal, akik lendültesek és eltökéltek abban, hogy magasabb szintre jussanak!

Összesen 8 mérkőzést játszunk, ezekből a 4 hazai időpontjai:
03.06. PTE PEAC – 13:00
04.10. ZTE Röplabda Klub – 18:00
04.16. SZoESE – 15:00
04.17. Széchenyi Győr – 18:00

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Az összes hazai mérkőzés megtekinthető lesz a SportMedia youtube csatornáján: SPORTMÉDIA

Sok sikert srácok! Hajrá TFSE!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!