Férfi NBII Futsal Magyar Kupa

Töretlenül előre

A Férfi Futsal NB2 Nyugati csoportjának féltávját elhagyva, egy kis körkép a TF-es fiúk őszi teljesítményéről.

10 mérkőzés után a csapat veretlen, mi több: csupán egyetlen döntetlennel listavezető és 9 pontos előnnyel várja a folytatást. Statisztikáik is kiemelkedőek, mivel messze a legtöbb 86 (!!) gólt szereztek és a legkevesebbet kapták az egész mezőnyben. Szóval, aki szemkápráztató játékot és látványos akciókat kívánt látni, megtalálta a helyét a TFSE találkozóin. Emellett négy játékosunk is tíz gól felett termelt, ami egészen egyedülálló, Szalmás Zoltán házi gólkirályunk pedig még versenyben van az “aranycipőért”, alig 17 évesen.

Ezek után 11.27-én – szerdán – a Magyar Kupában várt ránk egy kőkemény mérkőzés az első osztályban veretlen MVFC Berettyóújfalú ellen. Senki nem tervezett feltett kézzel pályára lépni, de egyértelmű volt fiaink számára, hogy a pénteki Nagykanizsai túránkra kell elsősorban fókuszálnunk, ahol 12 pontra növelhetjük előnyünket a jelenleg második helyen álló zalai csapat ellen.

Ehhez mérten egy jó meccsen 2-5 arányban maradtunk alul az NB1 jelenlegi legjobb csapata ellen, bizonyítván ezzel is, hogy jogos helyünk lehet az élvonalban. Találatainkat Fritz Balázs és Csernai Gábor szerezték.

Csernai Gábor tehát remekül kézben tartja az öltözőt és a pályán is nagy segítségére van a fiúknak. Az elmúlt két fordulóban is hozták a kötelezőt a fiúk, a kiesés elől menekülő gárdák ellen. Előbb az Szc Futsal Club (7-1) majd a Hidegkúti SC (12-2) legjobbjait intézték el a srácok.

A következő bajnoki megmérettetés a második helyen álló Nagykanizsai Futsal Club otthonában vár játékosainkra, a Zsigmondy Sportcsarnokban 2019.11.29 20:00-ás kezdettel. Igazi rangadóra készülhetünk!

Bár a mondás úgy tartja, hogy nem novemberben, hanem a szezon végén kell vezetni a bajnokságot, úgy véljük játékosaink elhagyják a magyar jó szokást és nem matekoznak.            

A győzelemért utaznak péntek este!

Irány a bajnoki cím, irány az NB1!