Férfi NBII Kézilabda

Tökéletes bajnoki rajt!

NBII-es férfi kéziseink az idei kiírás első fordulójában az Üllői KSE csapatát látták vendégül és győzedelemmel indítottak! Az előző idényben mind a két alkalommal vereséggel értek véget az Üllővel vívott találkozóink, de ezúttal fordult a kocka.

Datzuk Péter tanítványai jól kezdték a mérkőzést és már az első félidőben 5 gólos vezetés birtokában vonultak pihenőre. A második játékrészben ugyan felzárkózott a rivális, de nem tudott egyenlíteni, így ugyan a végére maradtak izgalmak, de fiaink két gólos különbséggel arattak győzelmet.

Játékosaink közül Bohuniczky Bátor 7 góllal járult hozzá a sikerhez, amivel ő szerezte a mérkőzés legtöbb találatát. Őt az újonnan érkező Németh Tibor követi a sorban 5 góllal.

TFSE – Üllői KSE 24-22 (14-9)

Datzuk Péter így értékelte a találkozót:
„Az első mérkőzésnek mindig nagy jelentősége van, különösen akkor, ha sok új játékossal kezdjük az idényt, még inkább, ha az ellenfelünk is jelentősen erősödött. Nem számítottam könnyű mérkőzésre, készültünk a rutinos játékosok elleni védekezésre, amiben – különösen a tavalyi évhez képest – sikerült is előrelépnünk. Támadásban az edzőmérkőzések tapasztalatai alapján több átlövést vártam, de összességében első meccsnek tökéletes volt. A kapott 22 kapott gól pedig jó irányt jelez, dolgozunk tovább, hogy így is maradjon!”

Következő mérkőzésünket a Kiskunmajsai KC vendégeként fogjuk játszani. A majsaiak a Kecskemét otthonában szenvedtek vereséget az első fordulóban, így szinte borítékolható, hogy küzdelmes találkozó elé nézünk.

Gratulálunk a szép kezdéshez, így tovább srácok!