Női NBI Röplabda

Több, mint tisztes helytállás

Röplabdás lányaink jelesre vizsgáztak akaraterőből és kitartásból!
A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első fordulójában 1-3-as (19:25, 17:25, 25:21, 19:25) szoros eredmény született.

Lássuk, hogyan vélekedett Leonidasz Gaitanakis és a mérkőzés egyik legjobbja Debora Araujo:

Csapatkapitányunk, Poór Alexandra (13) szerva közben

Leon értékelés:

Tegnap este a Magyar Kupa versenysorozatának legizgalmasabb és legjobb játékát produkálta a pályán lévő két csapat! Felvettük a versenyt egy légiósokkal teletűzdelt, nagyon jó UTE ellen, akik az extraligában játszanak.
Nagyon jól valósítottuk meg taktikánkat, ami a nyitásban és a blokkok hatékonyságában nyilvánult meg.
Koncentrációnk a 4. szettben kicsit alább hagyott, de minden játékos keményen dolgozott a pályán, és ez megmutatkozott az eredményben is.

Most már gőzerővel a következő mérkőzésre koncentrálunk, ahol kifejezetten nehéz dolgunk lesz idegenben.
Gratulálok minden egyes játékosnak!

Ribeiro Araujo Debora (1) akcióban

Debi interjú

1. Nagyon izgalmas mérkőzést játszottunk az UTE ellen! Mi volt az eredményes játék kulcsa?

Nagyon izgalmas mérkőzést játszottunk!
Jó volt játszani egy Extraligás csapat ellen, mert láthattuk, hogy képesek vagyunk bármilyen csapat ellen jó játékot nyújtani.

A meccs előtt Leon mondta, hogy jó érzése van az ütközettel kapcsolatban, és azt hiszem, igaza volt. Úgy gondolom, hogy ez felszabadulttá és bátorrá tett minket. Szóval kimentünk, és mindent megtettünk a jó játékért.
Minden pontért megküzdöttünk és meg is ünnepeltük azokat, hibáink után támogattuk a másikat, csapatként javítottuk azokat.

A teremben a légkör is lenyűgöző volt. Örültem, hogy a hazai szurkolók ilyen remekül buzdítottak minket.
Tudom, hogy még sok javítani valónk van, de látom, mennyit fejlődtünk eddig mind csapatként mind játékban. Nagyon kíváncsi és izgatott vagyok, hogy hasonló hozzáállással és játékkal mire lehetünk képesek a jövőben.

Mit vársz a hétvégi Budaörs elleni mérkőzéstől?

Jó játékra számítok. Miután megláttam, hogy mire vagyunk képesek egy olyan csapat ellen, mint az UTE, úgy érzem, hogy magabiztosabban fogjuk érezni magunkat, haladunk tovább. Tudom, hogy nekünk fognak esni, de tanulmányozni fogjuk játékukat, keményen gyakorlunk, és fegyelmezetten fogjuk betartani saját taktikánkat. Nagyon várom már, és biztos vagyok benne, hogy a lányok is.

Németh Judit (15) szerváit még a sokat látott UTE játékosok is nehezen fogadták

3 bajnoki mérkőzés, 3 bajnoki győzelem! Mi kell ahhoz, hogy folytatódjon a széria?

Eddig nagyszerűen játszottunk igazán jó csapatok ellen. Voltak jó és rossz pillanatok. Minden játék után egyre többet tanulunk. Tehát továbbra is keményen kell dolgoznunk az edzések során, alaposan tanulmányoznunk kell az ellenfelet, és nem szabad azt gondolni, hogy csak azért, mert megnyertük az első 3 bajnokit, a következő mérkőzéseket is nyerni fogjuk. Tisztelnünk kell őket, és mindent meg kell tennünk a jó eredmény elérése érdekében. Minden csapatnak más a taktikája, és bármi megtörténhet, ezért meg kell győződnünk arról, hogy készek vagyunk mindent feláldozni a siker érdekében.

További sok sikert a lányoknak!

A hölgyek megmutatták, hogy tiszta szívvel, alázattal és kőkemény munkával még a nagycsapatok orra alá is képesek borsot törni!

Folytatás szombaton a Budaörs otthonában.

Hajrá csajok! Hajrá TFSE!

W.P.D.

Facebook

Szakmai Partner

Kiemelt támogató

Kövess minket mindenhol!