Kézilabda Női NBII

Több, mint magabiztos siker a rivális ellen!

Az NBII déli csoportjának 3. helyén álló női kéziseink hazai környezetben fogadták a tabellán 4. pozíciót elfoglaló Inárcs-Örkény alakulatát és elképesztő fölényt mutatva tudtak visszavágni az őszi, egymás ellen elszenvedett vereségért.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Herbert Krisztián tanítványai a mérkőzés egésze alatt kontrollálták a játékot, remekül védekeztek és hatékonyan támadtak, amire nem volt ellenszere a sokat hibázó Inárcs-Örkény csapatának. A TFSE kiváló játéka annak ellenére sem billent meg, hogy állandó rotáció volt a jellemző. Fontos volt továbbá, hogy a mérkőzés elején Hauff Silje többször is ellentmondást nem tűrve rezegtette meg a vendég hálót, lélektani előnyhöz juttatva ezzel minket.

Hauff Silje 4-et vállalt az első 5 gólunkból.
Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Kapusaink közül mindenki lehetőséget kapott, amit a Fehér, Balázs, Doszpoth trió mindegyik tagja meghálált. Mezőnyben szintén bárkire számíthatott vezetőedzőnk, amit jól tükröz, hogy tíz különböző gólszerzőt is jegyezhettünk. Bátran használtuk a széleket és gyorsak tudtunk lenni a pálya egészén, de ami a legfontosabb, élveztük a játékot!

Vezetőedzőnk (Herbert Krisztián) röviden így értékelt:

Fontos volt, hogy felálljunk a padlóról a múlt hétvégi kudarc után. Gratuláció jár a hozzáállásért és a győzni akarásért! Haladunk tovább, törekszünk a hasonlóan jó játékra!

TFSE – IN–ÖR KC
35–22 (17–8)

forrás: MKSZ

Ezzel a sikerrel továbbra is a 3. helyen állunk, azonban a mögöttünk lévő űr egyre csak nőni látszik, így egy újabb fokkal közelebb érezhetjük magunkat a bajnoki érmekhez.

forrás: MKSZ

A folytatásban (03.27. 10:00) a szintén erős ellenfélnek bizonyuló Pénzügyőr otthonában lépünk pályára. Az ötödik helyen álló zöld-fehér gárda ellen ősszel otthon 25–19-re tudtunk nyerni!

Gratulálunk lányok, így tovább!