Női NBI Röplabda

Több, mint két hónapos szünet után folytattuk ott, ahol abbahagytuk

NB I-es női röpiseink több, mint két hónapos kényszerszünet után tértek vissza a pályára és arattak meggyőző sikert aratott a DSZC-Eötvös DSE, Derecske csapata ellen. Ezzel a teljesítménnyel le is szorítottuk harmadik helyről az ellenfelünket.

A találkozó összképéről elmondható, hogy fokozatosan vettük fel a ritmust, szettről szettre magabiztosabb teljesítményt nyújtottunk. Ennek eredményeként mindössze 73 perc alatt sikerült pontot tenni a mérkőzés végére. Sikerrel debütált tehát kispadunkon Csépke Gábor, aki Lucas Alborchhal karöltve alkotja élvonalbeli csapatunk edzői párosát.

A tegnapi mérkőzés fényképes galériája a linkre kattintva elérhető: TFSE – DSZC-Eötvös DSE, Derecske // 3-0 // (25-23, 25-22, 25-19)

Nem pihenhetnek túl sokat a lányok, hiszen jövőhéten kedden és csütörtökön a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében mérkőznek meg az UTE (extraliga) csapatával. A keddi mérkőzés – hazai pályán – 18:00-kor veszi kezdetét.

Női NB I:
TFSE – EÖTVÖS DSE 3:0 (23, 22, 19)
Győri út, V: Gyulai, Vígh.
TFSE: Nagy V. 4, Kökény N., Radomszki 16, Török P. 5, Poór 5, Benedek 3. Csere: Boller (liberó). Edző: Csépke Gábor, Lucas Alborch.
EÖTVÖS: Vaida 8, Fehér A. 6, Takács D. O., Máté 8, Young 5, Tóth K. 1. Csere: Fehérvári (liberó), Oczella, Molnár V., Béni, Korompay. Vezetőedző: Szombathy András.
Edzői értékelés
Csépke Gábor:
 – 72 nap kihagyás után újra a pályán. A vírus földre küldte a csapatot, de ezek a lányok megmutatták, hogy igazi harcosok és felálltak! Nagyon szépen dolgoznak napról napra. Még messze nem vagyunk a csúcson, de oda tartunk. Mindent szépen teljesítettek a lányok amit kértem tőlük. Köszönöm Lucasnak az ellenfél tökéletes elemzését!
Szombathy András:
 – Szoros mérkőzés volt a terv, ezt sikerült teljesíteni, de egy kicsit harcosabb játékkal véleményem szerint meglepetést okozhattunk volna.