Kosárlabda Női NBI/A

Tévés meccsen látjuk vendégül az eddig veretlen UNI-Győrt!

NBI/A-s női kosarasaink következő hazai találkozójára ezúttal nem szombaton este, hanem vasárnap délután kerül majd sor a SERCO UNI-Győr ellen! Aktuális ellenfelünk csütörtök este vendégként lépett pályára az Európa Kupában Izraelben, ahol 1 pontos győzelmet arattak.

Bár a győriek az egyik legkomolyabb játékerőt képviselik itthon, számunkra lehetőség, hogy Cziczás László tanítványai rengeteget utaznak. A legutóbbi városmajori találkozón 10 különbséggel tudott nyerni a Győr, akkor 65–75 lett a végeredmény. Azon a mérkőzésen Beatrice Mompremier és Török Ágnes jelentette a legnagyobb nehézséget számunkra. A zöld-fehér alakulat most is jó formában érkezik hozzánk. A bajnokságban 6–0-val állnak, az előző fordulóban az euroligában érdekelt DVTK ellen arattak diadalt 88–79-ra hazai pályán.

A mieink az E.ON ELTE BEAC-cal csaptak össze idegenben, ahol mindössze egyetlen pont döntött a végkimenetelről, sajnos nem a mi javunkra!

Az előző összecsapás tapasztalatairól és a Győr elleni mérkőzésről beszélgettünk fiatal kiválóságunkkal, Király Andreával:

Az összecsapást a DunaWorld 15:20-tól élőben közvetíti.

7. forduló: TFSE-MTK – SECRO UNI-Győr (10.30. 15:30)
MTK Kosárlabda Csarnok, Városmajor
Játékvezetők: dr. Mészáros Balázs, Makrai Márton, Gruber Nikolett Lilla (Schaffer Béla Róbert)