Torna

Tengernyi érem tornászainktól!

A TFSE fiú torna szakosztályának tagjai országos versenyen vettek részt a hétvégén Kiskunhalason. A XXII. Fazekas Kupának a célja a jó hangulatú versenyzés, közösségépítés és önbizalomnövelés volt. Minden versenyzőnk ragyogóan teljesített és éremmel vagy érmekkel térhetett haza!

Aranyifjak

Gyermek kezdő első osztályú kategóriában, másodosztályú bajnokságban és 4 diákolimpiai korcsoportban indultak a srácok. Minden versenyszámban részt vettek, sőt volt ahol több csapattal is a gyermek korosztálytól az ifjúsági versenyzőkig bezárólag! Némelyik versenyzőnk három versenyen is indult.

Két legeredményesebb tornászunk Vida Zétény és Gyulai Máté, akik 3-3 aranyérmet szereztek, de mindegyik versenyzőnk éremmel térhetett haza! 21 versenyzővel, 3 edzővel és 1 versenybíróval vettünk részt a versenyen, melynek végén elhoztuk a Tóth Péter vándor serleget is.

Gyulai Gergely edzői értékelője:
„A verseny után mindenki fagylalt jutalomban részesült Rokonai Rézike családja jóvoltából, amit ezúton is köszönünk! Itt jegyezném meg, hogy Rézike először indult fiú mezőnyben, fiú gyakorlatokkal és mind csapatban, mind egyéniben kenterbe vágta a vetélytársakat! A jó hangulatot tovább emelte, hogy elhozhattuk a különdíjat, a Tóth Péter tavaly elhunyt nagyrabecsült kollégánk tiszteletére létrehozott vándor serleget. Nagy megtiszteltetés volt számunkra és egyben nagy öröm is, hogy szellemisége a testvérének, a polgármesternek és az iskola igazgatójának köszönhetően tovább él!

A megérdemelt jutalom

Gratulálunk a lenyűgöző eredményekhez és köszönjük Rézike családjának a kedves gesztust!