Egyetemi sport Férfi MEFOB Kosárlabda Női MEFOB

Meccsdömping

Hétfőn egymást követően bizonyíthatott női és férfi csapatunk is az egyetemi kosárlabda bajnokság 9. fordulójában. Először a lányok léptek pályára, az ő ellenfelük az ELTE BEAC csapata volt.

Nehéz mérkőzés keretein belül küzdöttek meg egymással; míg az első negyed TFSE vezetést hozott, addig a félidő fordulatos játék után döntetlennel zárult.

A TFSE a harmadik negyedben erősített, ekkor egy kiemelkedő 9 pontra tudták növelni a különbséget, az utolsó negyedben pedig izgalmas, rendkívül szoros és kiegyenlített játék eredményeképp a találkozót 50-48-as eredménnyel a hazai csapat nyerte!

A lányok sikeres szereplése után a fiúkon volt a sor, az ő vendégük ezúttal az EKE Eger csapata volt. A mérkőzés első percétől fogva fej-fej mellett haladva alakult az állás, színvonalas küzdelmet láthattunk, mindkét csapat részéről figyelemre méltó, pontos játékkal.

A meccs utolsó negyede bizonyult döntőnek, melyben a TFSE csapata folyamatosan építve a fölényt, 17-2-es futást csinált! A bravúros játék 66-50 arányú győzelmet hozott!

Ezt követően a hét közepén újabb megmérettetés várt a fiúkra, a MEAFC otthonába utaztak. Az eddigi legnehezebb meccsnek ígérkező összecsapás egészen a félidőig konstans 10 pontos különbséggel alakult a Miskolc javára. A harmadik negyedben azonban összeszedett és pontos játékkal sikerült kiegyenlíteni, sőt megfordítani is az állást. Ez a lendület viszont sajnos nem tartott ki a mérkőzés végéig, így az eredmény 75-65, A Miskolci Egyetemnek.

A bajnokságnak még koránt sincs vége, a következő időpont december 14., amikor a fiúk ellenfele az ELTE BEAC lesz, lányainkhoz pedig Miskolci Egyetem csapata érkezik.

Az újabb győzelemmel a hölgyek még mindig tartják a 100%-os, veretlen formát, mellyel vezetik a tabellát is, míg a fiúk jelenleg a második helyen állnak!

Mindkét csapatnak gratulálunk, így tovább!

Hajrá TFSE!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!