Női NBI Röplabda

Szombat este bajnokká válhatunk!

16 forduló óta veretlen NB I-es női röpiseink hétvégén a 3. helyen álló Vasas SC ellen lépnek pályára hazai környezetben. Mindkét fél számára kulcsfontosságú találkozó lesz, hiszen a mieink a bajnoki címért, ellenfelük pedig a bronzéremért fog küzdeni.

Lányaink 2022 decembere óta veretlenek, ami már önmagában csodával határos tett, ezalatt csak a BDSE és a Veszprém tudott pontot rabolni tőlünk, azonban most érkező fiatal riválisunk sem panaszkodhat. A legutóbbi 9 meccsén rendre nyerni tudott a Vasas, és érdekesség velük kapcsolatban, hogy utoljára tőlünk szenvedtek vereséget még február elején.

Akkor idegenben tudtuk őket legyőzni 0:3 (-23, -23, -33) arányban, egy kifejezetten szoros és izgalmas mérkőzésen. Most minden egy lapra kerül, hiszen nekünk a bajnoki cím sorsa múlik a találkozón. Bármilyen arányú győzelem esetén a magasba emelhetjük a trófeát, ezzel történelmi tettet végrehajtva búcsúzhatunk a „D” teremtől.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A kiemelt érdeklődésre való tekintettel mindenkinek a korai érkezést javasoljuk, 18 órától. Fanatikus szurkolótáborunk, a „T-Közép” ezúttal is szép számmal képviselteti magát, érdemes hozzájuk csatlakozni a feledhetetlen élmény átélése érdekében.

A találkozót az alábbi linken követhetitek élőben 19 órától a Sportmédia jóvoltából:

Női Röplabda NB I. – 22. forduló
TFSE – Vasas SC
04.22. 19:00 – TF „D” terem

Hajrá lányok, sikerülni fog!!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!