Férfi NBII Futsal

Szigetszentmiklós is bevéve!

Férfi futsalcsapatunk sikeresen kezdte meg a rájátszás küzdelmeit a múlt hét folyamán az UTE csapata ellen. Soron következő ellenfelünk a Szigetszentmiklós klubja volt.

A mérkőzés a vártaknak megfelelően jó iramban kezdődött és a két alakulat legutóbbi összecsapásához hasonlóan most is a 14. percig kellet várni az első találatra. A legutóbbi találkozónkkal ellentétben most mi szereztük meg a vezetést, ehhez az ellenfél csapat 8-as számú játékosa járult hozzá egy öngól formájában. (0-1)

Az előnyünk azonban sokáig nem tartott ki, hiszen egy perccel később jött is a hazai válasz. (1-1)
A játékrész első felének viszonylagos eseménytelenségét kárpótolta az utolsó 5-6 perc, hiszen a miklósiak egyenlítő találatát követően mi újabb két gólt szereztünk, majd ellenfelünk egy újabbat, így előnnyel mehettünk a szünetre.

Első félidő: KISÉP FUTSAL SZIGETSZENTMIKLÓS – TFSE-SZERTARSPORT.HU (2-3)

A második félidőt sokkal élesebben kezdtük, aminek újfent megmutatkozott az eredménye. Fritz Balázsnak egy perc sem kellet, hogy tovább növelje csapatunk előnyét. (2-4)

Ezt követően néhány perc gólcsend következett, melyet először Fehér Krisztián tört meg, majd Kiss Gábor is kivette önnön részét a gólgyártásból (2-6). Sajnos öngól nélkül nekünk sem sikerült megúsznunk a találkozót, de Szentjóby Krisztián gondoskodott arról, hogy ismét négy gól legyen a felek között (3-7). Az utolsó percben ugyan még sikerült a hazai együttesnek betalálnia, viszont a győzelmünkhöz már nem férhetett kétség.

Végeredmény: KISÉP FUTSAL SZIGETSZENTMIKLÓS – TFSE-SZERTARSPORT.HU (4-7)

Gólszerzők: Sóvári, Kocsi, Kiss, Fritz, Fehér, Szentjóby

A győzelemnek és a kis Hali vereségének is köszönhetően két mérkőzést követően hat pont az előnyünk a második helyen álló REAC csapatával szemben.

A következő fordulóban pedig ismét érkezik hozzánk a Haladás csapata, akik vereséggel kezdték a rájátszást, ám ettől függetlenül egy komoly presztízs összecsapás vár ránk ellenük!

Hajrá srácok!!

Hajrá TFSE!!