Cheerleader

Szép sikerek az V. Santa’s Cheer Cup Magyar Bajnokságon!

Az elmúlt hétvégén került megrendezésre az V. Santa’s Cheer Cup Magyar Bajnokság, amelyen egyesületünk versenyzői mind a performance cheer, mind pedig a cheerleading divíziójában eredményesen szerepeltek.

A COVID helyzet versenyzőink lehetőségeinek számát is igencsak korlátozta. Cheerleading kategóriában most először indult versenyzőnk individual kategóriában, ahol Béres Boróka az 1.helyen végzett. A TF- Burpees csapata Senior Coed Group Stunt Level5 kategóriában ugyancsak aranyérmet szerzett – külön köszönet edzőjüknek, Regős Péternek a felkészítésért.

Az idei Magyar Bajnokság igencsak meghatározó volt a nagy csapatok számára is, hisz ezen a versenyen osztották ki a 2022-es athéni Európa Bajnokságra szóló kvótákat. A TFSE különítménye Senior Freestyle Pom Team kategóriában szintén első ízben mérettette meg magát idén a nagy csapatok (large group) kategóriájában. A TFSE és a Budaörsi Vivace Táncegyesület versenyzői úgy vélték, hogy közös erőkkel a célul kitűzött EB kvalifikáció sikerülhet, aminek szellemében kezdték meg a közös munkát szeptemberben, amelynek gyümölcse a versenyen meg is mutatkozott. Egy igen erős mezőnyben sikerült a lányoknak a dobogó legfelső fokára felállniuk, így garantáltá vált az Athéni EB kvalifikáció.

Ezúton is gratulálunk minden csapatnak az eredményes versenyzéshez! A közös munka azonban edzőjük Ürmös Fruzsina és a Vivace edzői Iván Dóra, Nagy Fruzsina és Vissy Anna nélkül nem sikerülhetett volna.

További sikeres felkészülést és eredményes szereplést kívánunk a versenyekhez!