Férfi NBII Férfi U21 (NBII) Röplabda

Szép sikerek az 59. Rába Kupán!

Forrás: Csapó Balázs / Kisalföld

A hétvégén immáron 59. alkalommal került megrendezésre a Rába-kupa, amelynek megszervezése és lebonyolítása idén is a Széchenyi István Egyetem Sportegyesületéhez fűződik. A tornán nyolc férfi csapat vett részt, köztük a TFSE és a TFSE Junior gárdája is!

A magyar alakulatok mellett a szlovák Extraliga bajnokcsapata, a Spartak Komárno is jelezte részvételi szándékát, növelve ezzel a torna sportszakmai nívóját.

Junior csapatunk végül a 7. helyen zárt, míg felnőtt csapatunkat csupán a szlovák élcsapat tudta felülmúlni, megszerezve ezzel az ezüstérmet!

Forrás: Csapó Balázs / Kisalföld
Forrás: Csapó Balázs / Kisalföld

A hétvége remek lehetőséget nyújtott arra, hogy több felállást is kipróbáljanak fiaink. Az ilyen lehetőségek során nagyon sok új tapasztalatot tud szerezni egy-egy csapat, nem volt ez másképp ezúttal a TFSE férfi röpiseivel sem.

Csapataink szereplése mellett ki kell emelni két játékosunkat is, a juniorok közül Szabó Györgyöt, míg a felnőttektől amerikai feladónkat, Alex Smitset, akik különdíjban részesültek.

A hamarosan rajtoló szezonról aktuális információkat a TFSE Volley Facebook és Instagram oldalakon, továbbá EBBEN a cikkünkben.

VÉGEREDMÉNY:

Felnőtt férfi:

1. VK Spartak UJS Komárno

2. TFSE

3. DSE Röplabda Akadémia

4. Szombathelyi ESE

5. SZESE Győr

6. Győri RC

7. TFSE junior

8. Szombathelyi ESE junior.