Cheerleader

Szemkápráztató fellépés a Grupamában!

Cheerleader szakosztályunkban tevékenykedő fiataljaink rendre elkápráztatnak minket előadásaikkal. Az esetek többségében versenyeken vagy a TFSE-MTK női NBI/A-s kosármeccsein találkozhatunk velük, azonban nem csak mi figyeltük árgus szemekkel a jobbnál jobb fellépéseket.

Fotó: Pintér Flóra – Vivace Táncegyesület

Nemrégiben az Ferencvárosi TC is megkerste őket azzal a kéréssel, hogy újfent színesítsék a félidei nagyszüneteket a Grupama Arénában. Ez alaklommal az FTC – Újpest fővárosi rangadó félidejében, a Budaörsi Vivace Táncegyesülettel karöltve léptek fel! A bemutatón többek között a Fradi híres kabalája is részt vett, de nem csak a fellépésen, hanem a felkészülésen is.

A csapat tagjai az egyetem aulájában készültek, melyen a Fradi TV, illetve a kabala is jelen volt. A jó hangulatú edzésről Regős Péter számolt be. Vezetőedzőnk kiemelte, hogy a csapat rendkívüli hatékonysággal és gyorsan sajátította el a koreográfiát:

„Kifejezetten jól haladtunk a felkészüléssel és mindenki nagyon élvezte a munkát, ahogy észrevettük a sas kolléga is! Külön kérése volt a Fradinak, hogy illesszük bele a koreográfiába, ő pedig mindenben partner volt és mindenki szeretett vele dolgozni”

Bajkor Fanni szakosztályvezető a helyszínről figyelve az eseményeket így nyilatkozott:

„A B-közép mellől futott ki a csapat, ami tekintve az atmoszférát, fantasztikus volt. Hiába a nagy hideg, mindenki odatette magát és a végén egy káprázatos előadást láthattak a szurkolók. Külön öröm, hogy a nagy létszámú, 22 fős csapattal is sikerült hibátlanul megcsinálni az emeléseket!”

A megújult csapat a fellépések mellett gőzerővel készül a tavaszi szezon versenyeire, amiben a hazaiak mellett több külföldi megálló is szerepel!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!