Férfi NBI Futsal

Súlyos vereség az Aramistól!

Férfi futsalcsapatunk az Aramis együttese ellen lépett pályára az alsó-házi rájátszás 4. fordulójában. Az előzetes esélylatolgatások és két fél legutóbbi összecsapása alapján bármelyik kimenetelre volt esély, így ígéretes összecsapásra volt kilátás.

A mérkőzés sajnos a lehető legrosszabbul indult számunkra, ugyanis – friss igazolásunk – Kelson Vinicius mindössze tizenhat másodpercet töltött a pályán, miután a játékvezető kiállította őt, ráadásul a vendégek jöhettek büntetővel. Nem igazán lehetett más ítéletet fújni – durva szabálytalanságot követett el a brazil újoncunk. A büntetőt aztán Bognár Bence értékesítette majd a 4. percben Sámson Zoltán növelte kétgólosra a budaörsi előnyt.

Az ütközésből szerencsére nem lett komoly sérülés, viszont döntő jelentőséggel bírt a viadal kimenetele szempontjából.
Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A kezdés tehát aligha sikerülhetett volna rosszabbul – egész egyszerűen átgázolt rajtunk a vendég formáció. Nagyobb helyzetig sem tudtunk igazán eljutni, egyedül Szentjóby Krisztián kapufája jelentett veszélyt ellenfelünk kapujára.

Kevesebb, mint negyedóra játék után negyedjére is beköszöntek Büki Baltazárék, ezután – Soltész mester eltiltása miatt – Csernai mester ki is kérte az időt. A taktikai eszmecsere elteltével jóval nagyobb offenzívát gyakoroltunk, aminek meg is lett a hatása. A többmeccses kényszerű kihagyásából visszatérő Lipl Noel vette be a vendég kaput, egy szép egyéni szólót követően.

Lipl Noel góllal tért vissza!
Fotó: Borhi Mihály

Az első félidő vége fele Two eresztett el egy szép lövést takarásból, viszont gól ebből nem született, így 1 – 4-es állásnál mehettek pihenni az alakulatok.

Fotó: Borhi Mihály

A fordulást követően öt a négyben álltunk fel a kezdőrugáshoz és azzal a lendülettel folytattuk, amellyel az első húsz perc után befejeztük. Sajnálatos módon nem tudtunk érdemben próbára tenni az Aramist, ellenben ők folyamatosan nyomás alatt tartottak minket.

A játékrész első találatát megint csak ők szerezték, amit három további követett. Egytől-egyig játszi könnyedséggel játszották át a védelmünket, már-már megalázó módon kerekedtek felül rajtunk, így ezúttal sem hozott szerencsét a hazai pálya előnye.

Végeredmény: TFSE-BESTRONG – Aramis SE  1 – 8 (1 – 4)

TFSE-BESTRONG-ARAMIS-SE-1-8-MLSZ-adatbank

A következő mérkőzésünkig egészen április 4-ig kell várni, akkor a Kistarcsát fogadjuk, ahol egyértelműen a győzelem lesz a cél!

A találkozó összefoglalóját az alábbi linken tekinthetitek meg.

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!