Férfi NBII Kézilabda

Sorozatban a második, célkeresztben az élmezőny

A TFSE férfi kézilabdacsapata 04.11-én, azaz vasárnap kora délután hazai környezetben fogadta a Gödöllői KC-t. Az őszi mérkőzésen a vendégek diadalmaskodtak, ennek okán Györfi János fiai égtek a vágytól, hogy revansot vehessenek a Zágrábi utcában.

Ezzel a mentalitással kezdték a srácok a mérkőzést, gyakorlatilag visszaküldték az öltözőbe az ellenfelet. Az első játékrész felénél már 10-5-re vezettek az urak, a 24. minutumra pedig ezt a különbséget megduplázták. A szünet előtt kicsit kiengedett a gárda, így a Gödöllő csökkentette a távolságot a felek között, de a magabiztos vezetés nem forgott veszélyben egy pillanatig sem, 21-15-ös állásnál vonulhattak a megérdemelt pihenőre a játékosok.

A második félidőt ugyanolyan lendülettel kezdték meg a fiúk, mint a párharc elejét. 11 perccel a lefújás előtt már nem volt kérdés, hogy melyik egység neve mellé került a 2 pont, 9 találat volt a differencia a javunkra. A csapat vezére, Major Dávid ezúttal is kiváló teljesítményt nyújtott, 9 alkalommal vette be a gödöllőiek kapuját, de Gyurcsovics Endre sem szerénykedett, 8-szor rezgette meg a hálót. Ujvári Bence remekül irányított, ő sem maradt adós a gólokkal, 7-et tett bele a közösbe.

Végeredmény: TFSE – Gödöllői KC 38-32 (21-16)

Magabiztosan nyerte a találkozót a TFSE, így már sorozatban a második alkalommal könyvelhetett el 2 pontot Györfi mester legénysége. A jó szereplés nem maradt nyom nélkül a bajnoki tabellán sem. Ezzel a két remek sikerrel máris a 6. helyre ugrott fel az alakulat. Major Dávid a góllövőlista 3. pozíciójába lépett elő parádés játékának és 84 találatának köszönhetően.

2 hét szünet vár a fiúkra: a következő játéknap április 24-én, szombaton lesz, amikor a Rákosmenti KSK látogat a Zágrábi utcába. Reméljük folytatódik a kiváló tendencia és újabb győzelmet könyvelhet el a TFSE és folytathatja a felzárkózást az élmezőnyre!

Hajrá srácok, hajrá TFSE!