Cheerleader

Soha nem látott létszámmal indulunk

Hatalmas lendülettel és lelkesedéssel készül a TFSE Cheerleading szakosztálya a 2021. április 11-én megrendezésre kerülő III. ELTE Spring Openre és a VII. Cheer MEFOB-ra.

Ugyan a rendezvény zárt kapuk mögött kerül lebonyolításra, mégis felüdülés lelkes cheerleadereink számára, hogy végre téthelyzetben is megmutassák mire is képesek. Csapatunk egész évben készült és gyakorolt, ebben segítségükre volt Ürmös Fruzsina és Regős Péter.

Már a versenyt megelőzően rekordnak örvendhetünk, ugyanis korábban még soha nem indultunk el ilyen népes létszámmal versenyen.

Vasárnapi megmérettetéseinket a délelőtti Spring Opennel kezdjük meg, ahol a performance cheer kategória versenyzőivel nyitjuk a napot. Senior Jazz Double kategóriában indul a „Sisters” Babály Tekla és Babály Virág képviseletében. Ezt követően Senior Freestyle Pom csapatunk fogja megmérettetni magát, majd a TFSE Cheerleading szakosztályának történetében először Junior All Girl Group Stunt kategóriában érkeznek a versenyszőnyegre Juniorjaink „TF Golden Angels” néven (Barócsi Emese, Béres Boróka Nóra, Dávid Eszter, Fejér- Kuit Nina, Fényes Izabella), akik 2020 óta az Egyesületünk tagjai és Regős Péter kezei alatt edzenek.

A verseny ezt követően tovább folytatódik egy Senior Coed Group Stunt-tal, a csapat tagjai: Baczó Jázmin, Bánovics Dorottya, Regős Péter, Szecsődi Noémi, Terman Gréta. Szinte minden tagnak ez lesz élete első versenye cheerleading kategóriában.

14:30-tól kezdetét veszi a MEFOB, ahol Bajkor Fanni és Tóth Mercédesz Senior Jazz Double kategóriában fogja megmérettetni magát, majd ismét egy Senior Coed Group Stuntot láthatunk egy teljesen új összetételű csapattal.

Pontos menetrend:

SPRING OPEN
9:30- Sisters (Babály V, Babály T)
10:20- Pom Dolls (Almási D, Babály T, Babály V, Baczó J, Bajkor F, Hingyi R, Jelencsik A, Kis Dzs, Petrovic M)
11:45- TF Golden Angels (Barócsi E, Béres B, Dávid E, Fejér- Kuit N, Fényes I)
12:50- Burpees (Baczó J, Bánovics D, Regős P, Szecsődi N, Terman G)

MEFOB
15:00 – Bajkor F, Tóth M
15:15- Bence és a picikezek (Bánovics D, Kiss F, Szecsődi N, Váradi B)

Aktualitásokért kövessétek be TFSE Cheerleaders instagram oldalát:
https://www.instagram.com/tfse_cheerleaders/?hl=hu

Hétvégi versenyeinket a Magyar Cheer Szövetség felületein követhetitek majd élőben. A közvetítés kapcsán olvassátok el az alábbi felhívást!

Hajrá TFSE, sok sikert a versenyeken!