Női NBI Röplabda

Sikeres őszi idényzárás – bajnoki szünet következik

Női röplabdacsapatunk idei utolsó bajnoki mérkőzéséen lépett pályára az újonc Veszprém ellen.

Lányaink dolgát az első játszmában még megnehezítették a vendégek, de a folytatásban már nem volt ellenszer a mienk játékára és végül három szettben sikerült megnyernünk az összecsapást. Ezzel a találkozóval lezárult a bajnokság alapszakaszának első fele, amit a harmadik helyen zártunk.

Végeredmény: TFSE – CoreComm-VESC 3:0 (22, 15, 10)

Budapest, Győri út, 24 néző. V: Sík, Adler.

TFSE: Nagy V. 13, Kökény N. 1, Villányi 12, Török P. 5 Halla G. 18, Benedek 7. Csere: Hábetler (liberó), Halla P. 1, Smits Van Oyen 2, Czakó. Vezetőedző: Csépke Gábor.

VESC: Bozsó 1, Huck 1, Sherwin 10, Miklós 8, Molnár-Pintér 5, Hajós 5. Csere: Tóth L., Iglói (liberók), Pós 1, Monteiro. Vezetőedző: Szokolikné Kalmár Judit.           

Mestermérleg:

TFSE

Csépke Gábor (vezetőedző):

„Kicsit nehezen indult ez a mai mérkőzés. A második szettől koncentráltabban játszottunk így sikerrel vettük a meccset.”

CoreComm-VESC

Szokolikné Kalmár Judit (vezetőedző):

„Szélsőséges érzéseim vannak a meccsel kapcsolatban. Az első szettben együtt mentünk az ellenféllel, mindenki küzdött, kicsin múlott a siker. A második szettől kezdve pont az ellentéte volt látható. Dekoncentráltság, kommunikáció hiánya, rossz döntések, pontatlanságok. Sajnálom, hogy ilyen játékkal zárjuk ezt a szakaszt. Gratulálok az ellenfélnek!”

Folytatás december 4-én szombaton a Magyar Kupában!

Szép volt lányok, csak így tovább!