Női NBI Röplabda

Sikeres évzárás

Az év utolsó meccsén női röplabdás lányaink idegenben 1-3-as sikert arattak a rivális Palota ellen. Az első két szettben magabiztos játékkal a taktikát fegyelmezetten betartva hoztuk a kötelezőt. A harmadik szettben történt kisebb hullámvölgytől eltekintve végig stabilan játszott csapatunk, aminek a negyedik szettben meg is lett a gyümölcse.

A mérkőzés után Villám Csengével készítettünk egy rövid interjút:

1. Sikerült győzelemmel zárni a 2019-es évet. Mit gondolsz mik voltak a döntő mozzanatok?

Igen, szerencsére sikerrel zártuk az évet. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, az első perctől kezdve koncentrálni kell, hiszen tudtuk, ha csak egy pillanatra is elveszítjük a fonalat a Palota belelkesedik és akár meg is nyer egy szettet. Videók alapján elemeztük a játékukat és úgy gondolom, hogy egy kis hullámvölgyet leszámítva tudtuk tartani magunkat a megbeszéltekhez. A nyitásunkat ki tudnám emelni a mai meccsen, az kifejezetten hatékony volt, valamint, hogy az elbukott szett után is vissza tudtunk jönni fejben, felszabadultan, jól játszottunk.

2. Az elmúlt mérkőzéseken sikerült saját magadból kihozni a maximumot?

 Úgy érzem a mostani, Palota elleni meccsen sikerült, jól váltogattuk Tücsivel a figurákat, így megint megtaláltuk a közös hangot, ami az elmúlt 1-2 meccsen nem annyira volt meg, persze ez annak is köszönhető, hogy az ellenfelek alaposan felkészültek belőlünk, próbáltak kiiktatni minket centereket a játékból.

3. Milyen célokkal vágsz majd neki a 2020-as évnek?

Úgy gondolom az Nb1-ben nincs olyan csapat, akit ne tudnánk megverni, vagyis a célom az, hogy az első hely környéken végezzünk, és ha úgy van az extraligába kerülésért játszhassunk. Ezentúl 2020-ra az elsődleges célom, hogy sikeresen végezzek a vizsgaidőszakkal.

Sok sikert kívánunk a vizsgaidőszakhoz és szívből reméljük, hogy tényleg teljesülni fog, amit célként tűzött ki remek játékosunk!

Minden játékosnak és stábtagnak kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

Hajrá csajok! Hajrá TFSE!