Férfi NBII Kosárlabda

Siker a Malév SC otthonában!

NBII-es kosarasaink tegnap este (02.09) a Malév SC vendégeiként léptek pályára a bajnokság 16. fordulójában. A srácok magabiztosan játszva, 25 ponttos különbséggel verték idegenben a rivális csapatot. Már az első negyedben 17 egységnyivel nőtt a különbség és a folytatásban sem változott a játék képe!

A második etapban további 5 ponttal nőveltük az előnyt, így 25-47-tel vonultak pihenőre a felek. A nagyszünetet követően tettük föl a pontot az i-re, ugyanis a harmadik negyedben még 11-el toldottuk meg az addig kiharcolt fölényt. A hajrába fordulva kicsit kiengedtek a fiúk, de a Malév csak kozmetikázni tudott az eredményen. Játékosaink közül többen is 10 pont fölött zártak, ezúttal Pataki Leventét emelnénk ki, aki 18 pontot dobott összesen távolikból!

Forrás: MKOSZ

A Titán Farkasok, nagy meglepetésre vereséget szenvedtek Bravostól, ezzel megelőzve őket a tabella 4. helyére ugrottunk fel, azonban mögöttünk többeknek egy meccsel kevesebb szerepel a nevük mellett. A következő mérkőzést hazai környezetben játszuk a BKG Prima Szigetszentmiklós (10.) ellen.

Forrás: MKOSZ

Gratulálunk srácok, csak így tovább!