Férfi NBII Női NBI Röplabda

Röpis szombat

Ma röpis napot tartunk!

Véletlen egybeesés ugyan, de mi kifejezetten örülünk, hogy felnőtt férfi és felnőtt női röplabdacsapataink ma egyaránt pályára lépnek.

Elsőként a fiúknál indul útjára a labda 16:00-tól pécsett. A találkozó tét nélküli, mivel múlt héten hazai pályán legyőzték a pécsieket, megnyerve így az NBII Közép csoportjának alapszakaszát. A hazaiakat ezúttal a revans vágya táplálhatja a visszavágásra, mieink számára pedig a veretlenségi mutató megőrzése a cél!

Női röpiseinknél még korántsem dőltek el az alapszakasz helyezései.

Lányaink jelenleg a második helyen állnak, kettő ponttal megelőzve a harmadik helyezett Gödöllői RC csapatát. 17:00-tól a Gödöllői RC fogadja csapatunkat.

A gödöllőiek ősszel meglepetést okozva győzték le lányainkat hazai pályán 2-3 arányban, azóta viszont számos tényező hátráltatta őket a szezon során, többek között bő két hónapig ők sem játszottak tétmérkőzést. Visszatérésük a múlt héten nem úgy sikerült ahogyan tervezték. Három szettben szenvedtek el verséget a MÁV Előre csapatától.

Ami minket illet: Kifejezetten jó szériában vannak lányaink. Januárban három mérkőzésből hármat megnyertek. Az első kettőt szettveszteség nélkül, míg a múltheti „maratoni csatát” 3-2 arányban. Talán kellett is a Budaörs elleni küzdés, ami plusz erőt adhat a TFSE hölgyeinek a mai találkozóra nézve.

A lányok szeretnének visszavágni az ősszel elszenvedett vereségért, és tovább robogni az alapszakasz lehető legelőkelőbb pozíciójának megszerzéséért!

Szurkoljatok csapatainknak MA is!