Női NBI Röplabda

Rangadó a javából!

NBI-es női röplabdacsapatunk (3. helyezett) most szombaton 19 órától hazai környezetben fogadja a tabellán nüanszokkal előttünk lévő MÁV ELŐRE SC (Székesfehérvár) csapatát. Amennyiben győzünk a Fehérvár ellen, feljövünk a második helyre.

A két fél között mindösszesen egy pont adódik jelenleg. Az egymás elleni őszi mérkőzés a nívóhoz méltó játékot hozott, azonban keserű emlékként maradt meg bennünk, hiszen kétszettes vezetést követően állt fel a rivális és nyert ellenünk.

Már csak négy meccs van hátra mielőtt kezdődne a rájátszás, amiben már biztosan szerepelni fogunk. Az viszont még kérdés, hol végzünk a tabellán. A helyezések tekintetében, aki megnyeri az alapszakaszt 3, a második helyezett 2, a harmadikként záró 1 pontot kap, a negyedik pedig hozott pont nélkül érkezik a PLAY OFF-ba!

Visszatérve a MÁV Előre csapatához: utoljára a Gödöllő tudta megverni őket, azóta lejátszott négy mérkőzésükön hibátlan mutatóval bírnak. Most is hasonlóan izgalmas, ha nem jobb mérkőzésre számíthatunk, ahol a hazai pálya előnye, reméljük mellettünk lesz!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Lányaink célja nem lehet más, mint végig koncentráltan játszani és visszavágni az őszi fiaskóért. A találkozót megelőzően centerünk, Budaházy Boglárka adott interjút.

A meccs élő közvetítése az alábbi linken lesz elérhető:

Hajrá lányok, hajrá TFSE!

Helyszín: Testnevelési Egyetem – „D” terem
Időpont: 02. 12. vasárnap
Kezdés: 19:00